קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 25 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

עוגת גבינה עם חמאת קרמל ותפוחים

עוגת גבינה עם חמאת קרמל ותפוחים
מנה אחת מכילה 350 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאת תפוחים, חמאה, פירורי עוגיות gingersnap, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-25 דקות. נסו עוגת גבינה עם חמאת קרמל בטבילה עבור # SundaySupper מסיבת תפוחים סתיו, לא עוגת גבינה עם תערובת קרמל עם חמאת תפוחים, ו עוגת גבינה עם קרמל ותפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום ל 149°. לעטוף מחוץ למחבת springform 9-או 10 אינץ ' בנייר כסף כבד חובה. בקערה קטנה, מערבבים פירורי עוגיות וחמאה. לחץ בתחתית ו 1/2 אינץ ' עד הצדדים של מחבת ungreased.
מרכיבים שתצטרך
פירורי עוגיותפירורי עוגיות
חמאהחמאה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
קערהקערה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
2
בקערה בינונית למיקרוגל, מיקרוגל 20 קרמל וכוס 1/2 של חמאת התפוח שנחשפה על גבוה 2 1/2 עד 3 דקות, תוך ערבוב כל 30 שניות, עד מומס. מערבבים הנותרים 1/4 כוס תפוח חמאה; להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
חמאת תפוחיםחמאת תפוחים
ממתק קרמלממתק קרמל
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה
3
בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת, סוכר וקמח עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית על 1 דקה או עד חלקה וקרם. במהירות נמוכה, להכות בביצים, 1 בכל פעם. מילואים 1/2 גביע הבלילה. מקפלים תערובת קרמל לתוך הבלילה הנותרים מבלי לערבב אותו לחלוטין, משאיר כמה פסים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
קרמלקרמל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
4
יוצקים מעל קרום. זרוק כפיות של הבלילה שמורות מעל.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
5
חותכים דרך הבלילה כמה פעמים עם סכין לעיצוב משובש.
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
6
אופים 1 שעה 15 דקות עד 1 שעה 25 דקות או עד המרכז נראה כמעט להגדיר כאשר מחבת הוא נענוע. מבלי לשחרר צד של מחבת, להפעיל מרית מתכת בזהירות סביב עוגת גבינה כדי לשחרר. כבה את התנור; פתח את דלת התנור לפחות 4 אינץ'. השאירו עוגת גבינה בתנור 30 דקות, ולאחר מכן להסיר מהתנור; מגניב לחלוטין בטמפרטורת החדר, על 2 שעות. מכסים ומקררים לפחות 4 שעות או לילה. תריץ מרית מתכת סביב עוגת גבינה כדי לשחרר שוב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מריתמרית
מחבתמחבת
7
הסר בצד של מחבת; השאר עוגת גבינה בתחתית מחבת לשרת.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
בסיר 1 ליטר, חום 30 קרמל וחצי על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד קרמל נמסים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
ממתק קרמלממתק קרמל
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
9
מגישים חם או קר על פרוסות עוגת גבינה.