עוגת גבינה עם חמאת קרמל ותפוחים
מנה אחת מכילה 350 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאת תפוחים, חמאה, פירורי עוגיות gingersnap, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-25 דקות. נסו עוגת גבינה עם חמאת קרמל בטבילה עבור # SundaySupper מסיבת תפוחים סתיו, לא עוגת גבינה עם תערובת קרמל עם חמאת תפוחים, ו עוגת גבינה עם קרמל ותפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 149°. לעטוף מחוץ למחבת springform 9-או 10 אינץ ' בנייר כסף כבד חובה. בקערה קטנה, מערבבים פירורי עוגיות וחמאה. לחץ בתחתית ו 1/2 אינץ ' עד הצדדים של מחבת ungreased.
בקערה בינונית למיקרוגל, מיקרוגל 20 קרמל וכוס 1/2 של חמאת התפוח שנחשפה על גבוה 2 1/2 עד 3 דקות, תוך ערבוב כל 30 שניות, עד מומס. מערבבים הנותרים 1/4 כוס תפוח חמאה; להפריש להתקרר.
בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת, סוכר וקמח עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית על 1 דקה או עד חלקה וקרם. במהירות נמוכה, להכות בביצים, 1 בכל פעם. מילואים 1/2 גביע הבלילה. מקפלים תערובת קרמל לתוך הבלילה הנותרים מבלי לערבב אותו לחלוטין, משאיר כמה פסים.
יוצקים מעל קרום. זרוק כפיות של הבלילה שמורות מעל.
חותכים דרך הבלילה כמה פעמים עם סכין לעיצוב משובש.
אופים 1 שעה 15 דקות עד 1 שעה 25 דקות או עד המרכז נראה כמעט להגדיר כאשר מחבת הוא נענוע. מבלי לשחרר צד של מחבת, להפעיל מרית מתכת בזהירות סביב עוגת גבינה כדי לשחרר. כבה את התנור; פתח את דלת התנור לפחות 4 אינץ'. השאירו עוגת גבינה בתנור 30 דקות, ולאחר מכן להסיר מהתנור; מגניב לחלוטין בטמפרטורת החדר, על 2 שעות. מכסים ומקררים לפחות 4 שעות או לילה. תריץ מרית מתכת סביב עוגת גבינה כדי לשחרר שוב.
הסר בצד של מחבת; השאר עוגת גבינה בתחתית מחבת לשרת.
בסיר 1 ליטר, חום 30 קרמל וחצי על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד קרמל נמסים לחלוטין.
מגישים חם או קר על פרוסות עוגת גבינה.