קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה עם מנגו טריני

עוגת גבינה עם מנגו טריני
אם יש לך קרום קרקר גרהם, מנגו, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 30%. מתכונים דומים: עוגת גבינה מנגו ללא ביצה / לא עוגת גבינה עם מנגו, כנפי טריני תמרינדי, ו סגנון טריני שלי מבושל ומטוגן קסבה (יוקה).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה בינונית, מערבבים 3/4 כוס סוכר לגבינת השמנת.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מערבבים את הביצים אחד בכל פעם, ואז מוסיפים את הוניל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
יוצקים את הבלילה הזאת לתוך קרום קרקר גרהם, וחלק מעל.
מרכיבים שתצטרך
קרום פאי קרקר גרהםקרום פאי קרקר גרהם
5
אופים בתנור שחומם מראש עד הקצוות התנפחו אבל האמצע עדיין מתנועע, כ -30 דקות. אפשר להתקרר במשך 30 דקות, ואז לקרר עד קר, על 3 שעות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
בעוד עוגת הגבינה מתבשלת, יוצקים 1 כוס של צוף מנגו ו 1/3 כוס סוכר לסיר, ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, המסת הסוכר. ממיסים את עמילן התירס בכוס 1/4 הנותרת של צוף, ומערבבים לסיר הרותח עד מעובה וברור, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות יין אדום ספרדי2 כוסות יין אדום ספרדי
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
נקטרנקטר
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
מניחים מנגו חתוך לקערה חסינת חום, ולזרוק עם רוטב מעובה. אפשר להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז לשפוך על עוגת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מגישים קר.