עוגת גבינה עם מנגו טריני
אם יש לך קרום קרקר גרהם, מנגו, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 30%. מתכונים דומים: עוגת גבינה מנגו ללא ביצה / לא עוגת גבינה עם מנגו, כנפי טריני תמרינדי, ו סגנון טריני שלי מבושל ומטוגן קסבה (יוקה).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערה בינונית, מערבבים 3/4 כוס סוכר לגבינת השמנת.
מערבבים את הביצים אחד בכל פעם, ואז מוסיפים את הוניל.
יוצקים את הבלילה הזאת לתוך קרום קרקר גרהם, וחלק מעל.
אופים בתנור שחומם מראש עד הקצוות התנפחו אבל האמצע עדיין מתנועע, כ -30 דקות. אפשר להתקרר במשך 30 דקות, ואז לקרר עד קר, על 3 שעות.
בעוד עוגת הגבינה מתבשלת, יוצקים 1 כוס של צוף מנגו ו 1/3 כוס סוכר לסיר, ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, המסת הסוכר. ממיסים את עמילן התירס בכוס 1/4 הנותרת של צוף, ומערבבים לסיר הרותח עד מעובה וברור, כ -30 שניות.
מניחים מנגו חתוך לקערה חסינת חום, ולזרוק עם רוטב מעובה. אפשר להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז לשפוך על עוגת הגבינה.