עוגת גבינה עם עקף תות
והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 365 קלוריות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 11 שעות. גשו לסופר וקנו תותים, ביצים, עוגיות וופל וניל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. נסו עוגת גבינה עם עקף תות, עוגת סטרוסל-עוגת תות טרי + וידאו, ו עוגת גבינה ללא אופים עם עקף תות (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום כדי 163°. Wrap מחוץ למחבת springform 9 אינץ ' עם רדיד כדי למנוע דליפה. ריסוס בתוך החלק התחתון של המחבת עם ספריי בישול. בקערה קטנה, לערבב מרכיבים קרום. לחץ על תערובת קרום בתחתית ו 1 אינץ ' עד הצדדים של מחבת.
אופים קרום 6 עד 8 דקות או עד סט.
בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד רכות. בהדרגה לנצח בסוכר עד חלקה. הכה בביצים, אחד בכל פעם, רק עד מעורבב. על נמוך, להכות קרם, קמח וניל עד חלקה.
אופים 1 שעה עד 1 שעה 10 דקות או עד קצה עוגת הגבינה מוגדר לפחות 2 אינץ ' מקצה המחבת אבל מרכז עוגת הגבינה עדיין מתנועע מעט כאשר עבר. הפעל מרית מתכת קטנה סביב קצה המחבת כדי לשחרר עוגת גבינה. כבה את התנור; פתח את דלת התנור לפחות 4 אינץ'.
בואו עוגת גבינה להישאר בתנור 30 דקות. מגניב במחבת על מדף קירור 30 דקות. מקררים לפחות 8 שעות או לילה לפני ההגשה.
ממש לפני ההגשה, להפעיל מרית מתכת סביב קצה המחבת; בזהירות להסיר רדיד בצד של מחבת. בקערה בינונית, מערבבים יחד תותים וזיגוג. סדר תותים על גבי עוגת גבינה.