מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 501 קלוריות. והוא מספק כ 12 מנות . אם יש לכם שמנת, גבינת שמנת, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו עוגת גבינה בטעם מנטה עם שוקולד, שוקולד מנטה עוגת גבינה ברים, ו עוגיות מוקה מנטה שוקולד צ'אנק (מתכונים דומים).
הוראות
1
הזז מתלה תנור למרכז המיקום ולחמם מראש תנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה גדולה לשפוך חמאה מומסת על פירורי שוקולד גרהם. זרוק למעיל. לחץ על הפירורים לתוך החלק התחתון של צלחת זכוכית.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
אופים קרום במשך 10 דקות או עד הקרום מוגדר.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
הסר את הקרום מהתנור ולתת מגניב בזמן שאתה מכין את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
בקערה של מערבל לעמוד חשמלי לשלב גבינת שמנת, שמנת חמוצה, סוכר, וניל ומנטה לחלץ. לנצח עד אז בשילוב להוסיף את הביצים, אחד בכל פעם, מגרד את הצדדים ומכות עד משולב באופן מלא. לנצח בצבעי מאכל עד מופץ באופן אחיד. מקפלים חתיכות שוקולד ואז לשפוך הבלילה על קרום מקורר, להשתמש מרית כדי להפיץ אותו באופן שווה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולד
24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות למשיכה וקילוף (23 ס"מ כל אחת)