מתאים ל-50 מנות. מנה אחת מכילה 146 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. אם יש לכם וניל, עוגיות חמאה, מרגרינה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-50 דקות. מתכונים דומים: קפה פרלין, קוקטייל קפה פרלין, ו עוגת קפה פרליין אפרסק.
הוראות
1
מחממים תנור ל 177°. קוצצים 1/4 כוס הפקאן; מערבבים עם פירורי לחם קצר ומרגרינה. לחץ בחוזקה על החלק התחתון ו 1 אינץ 'בצד של מחבת springform 9 אינץ'; להכניס למקרר עד מוכן לשימוש. מקציפים גבינת שמנת וסוכר בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד מעורבב היטב.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, ערבוב על מהירות נמוכה לאחר כל תוספת רק עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)
4
יוצקים לתוך הקרום.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
5
אופים 1 שעה. כבה את התנור; השאר עוגת גבינה בתנור 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור על
6
הסר עוגת גבינה מהתנור. הפעל סכין או מרית מתכת סביב שפת המחבת כדי לשחרר את העוגה; מגניב לפני הסרת שפת המחבת. סדר 12 של חצאי פקאן סביב קצה עוגת גבינה. מקררים לפחות 3 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
כל ציפורן טחון, ג'ינג'ר ואגוז מוסקט
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
עם עצם כנף, עור על
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
לפזר הנותרים 1 כפית. גרגרי קפה במים חמים ממש לפני שמגישים עוגת גבינה.
מרכיבים שתצטרך
גרגירי קפה נוספים, מרוסקים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
8
מערבבים עם ציפוי חמאה בסיר קטן; מבשלים על חום בינוני-נמוך עד מחומם דרך, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בחצאי פקאן הנותרים. כף מעל מנות בודדות של עוגת גבינה. חנות שאריות עוגת גבינה ורוטב בנפרד במקרר.