עוגת גבינה עם ציפוי פטל
עוגת גבינה מצופה פטל דורש על 3 שעות גשו לסופר וקנו יוגורט פטל מקורי, ביצים, תערובת עוגת שוקולד פאדג', ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. עם כפית ציון של 13% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו עוגת גבינה עם ציפוי פטל, עוגת גבינה מצופה פטל עם ליקר ביצים, ו בראוניז עם ציפוי מרשמלו (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 163°. גריז קל או לרסס התחתון רק של מחבת 13x9 אינץ'.
בקערה גדולה, לנצח תערובת עוגה יבשה וחמאה עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה עד מתפורר; להזמין 3/4 כוס. לחץ נשאר תערובת מתפוררת בתחתית מחבת.
באותה קערה, לנצח גבינת שמנת, יוגורט וזיגוג על מהירות בינונית עד חלקה. הכה בביצים עד מעורבב.
מפזרים עם תערובת שמורה מתפוררת.
אופים 40 עד 45 דקות או עד שהמרכז מוגדר. קירור חשף לפחות 2 שעות לפני ההגשה. עבור ברים, לחתוך 6 שורות על ידי 4 שורות.
מגישים ברים עם מנה של מילוי עוגה. חנות מכוסה במקרר.