עוגת גבינה עם שוקולד ומשמש לבן
עוגת גבינה עם שוקולד ומשמש לבנה לוקחת על 4 שעות ו-50 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 693 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 47 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו קינוח במחיר סביר. גשו לסופר וקנו עוגיות חמאה, חמאה, גלגלית סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-90 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 34% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוגת שכבות שוקולד לבן עם מילוי משמש וקרם חמאה שוקולד לבן, עוגת גבינה עם שוקולד לבן עם רוטב ברנדי שוקולד לבן, ו אגלי שוקולד לבן משמש.
הוראות
לשבור ביסקוויטים לתוך מעבד מזון ודופק עד שיש לך פירורים בסדר.
מברשת קצת חמאה על הבסיס ואת הצדדים של פח 20cm פלאן עמוק. מערבבים את החמאה הנותרת לתוך הפירורים. כף לתוך פח פלאן, ולאחר מכן לחץ על הבסיס והצדדים. תירגע בזמן שאתה עושה את המילוי.
אבן וקוצצים 3 של משמשים לחתיכות קטנות.
שים את הג ' לטין בקערה, לכסות במים קרים, ואז לעזוב כדי לרכך במשך 10 דקות. לשבור את השוקולד ולשים בקערה חסינת חום עם 100 מ " ל של קרם כפול. לעמוד מעל מחבת של מים רותחים, ואז לעזוב עד נמס, ערבוב מדי פעם. לסחוט מים מתוך הג ' לטין, ולאחר מכן מערבבים לתוך תערובת שוקולד. תוריד את החום ומערבבים עד מומס. מקציפים את הגבינה רכה וסוכר יחד.
להקציף נשאר שמנת עד נוקשה, ואז לקפל לתוך הגבינה. מקפלים את השוקולד, ואחריו משמשים קצוצים.
יוצקים לתוך פח מוכן וצינה לפחות 4 שעות או לילה.
קו מחבת גריל עם נייר כסף.
חותכים משמשים הנותרים לרבעים, ואז מניחים על נייר, לחתוך את הצדדים. אבק עם קרח סוכר וגריל במשך כמה דקות עד השחמה קלה. מגניב, ואז לארגן מעל. לגלח כמה תלתלי שוקולד לבן, ואז להיערם במרכז עוגת הגבינה ולהגיש.