עוגת גבינה עם שוקולד-חמוציות לבנה
עוגת גבינה עם שוקולד-חמוציות לבן דורשת 12 שעות ו -40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 1074 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 69 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם לקשט, ריבועי אפיית שוקולד, piecrust, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת גבינה עם שוקולד-חמוציות לבנה, עוגת גבינה עם שוקולד לבן וחמוציות, ו עוגת גבינה עם שוקולד לבן וחמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
הכן ציפוי: להביא הראשון 2 מרכיבים 1/4 כוס מים לרתיחה ב 3-qt. סיר מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות. מרתיחים, ערבוב לעתים קרובות, 6 עד 8 דקות או עד תערובת מתעבה עקביות כמו סירופ.
הסר מהחום, ומערבבים ריבה. מגניב לחלוטין (בערך 1 שעה). כיסוי וצינה 8 שעות.
בינתיים, להכין Piecrust: מחממים תנור ל 35
Pulse עוגיות וופל ושוקולד קצוץ למחצה במעבד מזון 8 עד 10 פעמים או עד תערובת דומה פירורים עדינים. מערבבים יחד תערובת פירור, חמאה מומסת, וסוכר כוס 1/3; בחוזקה לחץ על החלק התחתון, על הצדדים, ועל השפה של צלחת עוגה משומנת קלות 10 אינץ'.
העברה מתלה תיל, מגניב לחלוטין (כ -30 דקות). הפחת את טמפרטורת התנור ל-32
הכן מילוי: מיקרוגל שוקולד לבן וקרם הקצפה בינוני (50% כוח) 1 עד 1 1/2 דקות או עד נמס וחלק, ערבוב במרווחים של 30 שניות.
מקציפים גבינת שמנת, קמח, ו 1/3 כוס סוכר במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי 1 דקה או עד שמנת וחלק.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים רק עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מוסיפים חמוציות, 2 המרכיבים הבאים, ותערובת שוקולד לבן. הכה במהירות נמוכה רק עד מעורבב. הבלילה כפית לתוך קרום מוכן.
אופים ב 325 במשך 30 עד 35 דקות או עד סט. מגניב לחלוטין על מתלה חוט (כ 2 שעות). כיסוי וצינה 8 שעות. כף ציפוי על עוגה לפני ההגשה.