עוגת גבינה עם שוקולד כפול פילדלפיה
מתאים ל-35 מנות. מנה אחת מכילה 213 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אוכמניות, סוכר, עוגיות אוריאו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-35 דקות. נסו עוגת גבינה עם שוקולד כפול פילדלפיה, PHILADELPHIA 3-צעד עוגת גבינה בשכבת שוקולד כפול, ו PHILADELPHIA 3-צעד עוגת גבינה דלעת שכבה כפולה (מתכונים דומים).
הוראות
מחבת קו 13x9 אינץ ' עם רדיד אלומיניום לעטוף ריינולדס, עם קצוות של רדיד המשתרע על פני הצדדים.
מערבבים פירורי עוגיות וחמאה; לחץ על החלק התחתון של מחבת מוכן.
מקציפים גבינת שמנת, סוכר, קמח ווניל עם מיקסר עד מעורבב.
מוסיפים שוקולד; מערבבים היטב.
הוסף ביצים, 1 בכל פעם, ערבוב על מהירות נמוכה לאחר כל רק עד מעורבב.
אופים 45 דקות. או עד שהמרכז כמעט מוכן. מגניב לגמרי. מקררים 4 שעות. השתמש בידיות לסכל כדי להרים עוגת גבינה ממחבת לפני חיתוך לחתיכות.