עוגת גבינה עם שוקולד לבן עם ציפוי דובדבן
והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 603 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו41 גרם של שומן. אם יש לך שמנת, גבינת שמנת, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-191 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 9 שעות. נסו עוגת גבינה עם שוקולד לבן עם ציפוי שקדים, עוגת גבינה מסקרפונה עם קרמל מלוח וציפוי שוקולד, ו עוגת גבינה עם שוקולד צ'רי פקאן לבן (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני ותנור חום ל 350 ° F. ריסוס קל בתוך מחבת springform 9 אינץ ' עם ספריי אפייה nonstick. בקערה בינונית, מערבבים יחד פירורי קרקר גרהם וחמאה כדי להרטיב. לחץ בחוזקה לתוך החלק התחתון של מחבת springform.
אופים עד הקצוות מתחילים להפוך זהב, על 15 דקות.
הסר מחבת מהתנור. הפחת את טמפרטורת התנור ל-325 ° F.
בקערה חסינת חום להגדיר על מחבת של מים בקושי רותח, בעדינות לחמם שוקולד לבן עד מותך.
במערבל עומד מצויד מצורף משוט, גבינת שמנת שמנת וסוכר במהירות בינונית עד חלקה, על 2 דקות, כיבוי מערבל וגירוד למטה משוט וצדדים של קערה לפי הצורך.
מוסיפים ביצים, אחד אחד, עד חלקה, גירוד קערה לפי הצורך.
מערבבים שמנת חמוצה, מיץ לימון, וניל עד חלקה.
מערבבים בשוקולד לבן נמס עד חלקה.
לעטוף מחוץ למחבת springform עם לסכל כדי ליצור חותם עמיד למים.
יוצקים הבלילה למחבת springform ולהגדיר למחבת צלייה גדולה.
מניחים מחבת צלייה בתנור וממלאים במים חמים 1 אינץ'.
אופים עד הקצוות נקבעים ו jiggles מרכז רק מעט, 60 עד 75 דקות. כבה את התנור ותן לעוגת גבינה לשבת 1 שעה.
הסר עוגת גבינה מחבת צלייה וצינה במקרר עד קר לחלוטין מוגדר, 4 עד 6 שעות.
הפעל סכין חדה סביב החלק הפנימי של מחבת springform ולהסיר טבעת. ציפוי כפית דובדבן מעל עוגת גבינה ומגישים.