והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 885 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 60 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-30 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. אם יש לך קישוטים: תלתלי שוקולד, שמנת, תמצית מנטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו פאדג'מנטה שכבות, קליפת מנטה מרובדת, ו פאדג'מנטה שכבות (מתכונים דומים).
הוראות
1
הכינו עוגת גבינה בטעם מנטה
מרכיבים שתצטרך
מנטה
2
שכבות: מחממים תנור ל 32
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
שורה תחתונה וצדדים של 2 (8 אינץ') מחבתות עוגה עגולות עם רדיד אלומיניום, המאפשר 2 עד 3 אינץ ' להאריך על הצדדים; לסכל גריז קל. מקציפים גבינת שמנת, 1/2 כוס סוכר, ו 2 כף. חמאה במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי 1 עד 2 דקות או עד שמנת וחלק.
הוסף 3 ביצים, l בכל פעם, פועם עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מוסיף קמח והבא 3 מרכיבים, מכות עד מעורבב. מקפלים בסוכריות.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידה
לוראן מטבח מקצועי®
6
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות מוכנות.
7
מניחים מחבתות עוגה במחבת גדולה; מוסיפים מים למחבת לעומק של 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
אופים ב 325 במשך 25 דקות או עד סט.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
9
הסר מהתנור כדי מתלים חוט; מגניב לחלוטין מחבתות (כ 1 שעה). מכסים עוגות גבינה (לא להסיר מחבתות), להקפיא 4 עד 6 שעות או עד קפוא מוצק. להרים עוגות גבינה קפוא מחבתות, באמצעות צדדי רדיד כמו ידיות. בעדינות להסיר רדיד מן עוגות גבינה. לעטוף בניילון נצמד, ולחזור למקפיא עד מוכן להרכיב עוגה.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
10
הכן עוגת שמנת חמוצה
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
11
שכבות: מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
12
מקציפים תערובת עוגה, הבא 3 מרכיבים, ו 1/2 כוס מים במהירות נמוכה עם מיקסר חשמלי 30 שניות או רק עד לחלח; לנצח במהירות בינונית 2 דקות. הבלילה כפית לתוך 3 משומן ו floured 8 אינץ מחבתות עוגה עגולות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות טיפת מסטיק מצופה סוכר
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
13
אופים ב 350 במשך 15 עד 20 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות על מדפי תיל 10 דקות; להסיר מחבתות כדי מדפי תיל, מגניב לחלוטין (בערך 1 שעה).
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
14
הכן ציפוי מוס שוקולד לבן: לבשל 2/3 כוס סוכר ו 1/4 כוס מים בסיר קטן על אש בינונית נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, 3 עד 4 דקות או עד סוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבן
1 גביע סוכר גלידה
ליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
15
להוסיף פירורים; לבשל, ערבוב כל הזמן, 2 עד 3 דקות או עד שוקולד נמס וחלק.
Beat cream and 2 כפית. וניל במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי 1 עד 2 דקות או עד פסגות רכות טופס. בהדרגה לקפל תערובת שוקולד לבן לתוך תערובת קצפת, קיפול עד התערובת מגיעה עקביות מתפשטת.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבן
לימון גומי
דבש הדרים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1
מניחים שכבת עוגה 1 על דוכן עוגה או צלחת. למעלה עם 1 שכבת עוגת גבינה קפואה. למעלה עם שכבת העוגה השנייה ושכבת עוגת הגבינה שנותרה. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה קפואה
2
מורחים למעלה וצדדים של עוגה עם ציפוי. תירגע עד שתהיה מוכן להגיש.