והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 366 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן למנה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 9 שעות. אם יש לך ביצים, קרם קוקוס, 1 יכול (8 עוז) אננס כתוש במיץ, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת גבינה פינה קולדה, עוגת גבינה פינה קולדה, ו עוגת גבינה חגיגית פינה קולדה (מתכונים דומים).
הוראות
1
תנור חום כדי 163°. לעטוף מחוץ לתחתית בצד של מחבת springform 10 אינץ ' עם רדיד כדי למנוע דליפה. ריסוס בתוך החלק התחתון של המחבת עם ספריי בישול. בקערה קטנה, לערבב מרכיבים קרום. לחץ על תערובת קרום על החלק התחתון של מחבת.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונלי
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
אופים 8 עד 10 דקות או עד סט.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת וסוכר כוס 1/4 עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד אור ורך. מכים בביצים, אחד בכל פעם, רק עד שמתמזג. במהירות נמוכה, לנצח הנותרים מילוי מרכיבים למעט אננס. בעדינות לקפל באננס.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
יוצקים מעל קרום.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
5
אופים 1 שעה 10 דקות עד 1 שעה 15 דקות או עד קצה עוגת גבינה מוגדר לפחות 2 סנטימטרים מקצה מחבת אבל מרכז עוגת גבינה עדיין מתנועע מעט כאשר עבר. הפעל מרית מתכת קטנה סביב קצה המחבת כדי לשחרר עוגת גבינה. כבה את התנור; פתח את דלת התנור לפחות 4 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
בואו עוגת גבינה להישאר בתנור 30 דקות. מגניב במחבת על מדף קירור 30 דקות. מקררים לפחות 6 שעות או לילה לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
7
ב 1-סיר ליטר, לערבב שמורות מיץ אננס בתוספת מים מספיק כדי שווה 2/3 כוס, קורנפלור, וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (115 גרם כל אחת) מיץ אננס לא ממותק
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
8
חום לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן. מרתיחים 1 דקה, ערבוב כל הזמן, עד מעט מעובה. מגניב 20 דקות בטמפרטורת החדר.
9
בקערה גדולה, לזרוק זיגוג עם אננס ומנגו. כפית על גבי עוגת גבינה.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
רוטב שומשום יפני מוכן
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה