והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 366 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן למנה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 9 שעות. אם יש לך ביצים, קרם קוקוס, 1 יכול (8 עוז) אננס כתוש במיץ, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת גבינה פינה קולדה, עוגת גבינה פינה קולדה, ו עוגת גבינה חגיגית פינה קולדה (מתכונים דומים).
הוראות
1
תנור חום כדי 163°. לעטוף מחוץ לתחתית בצד של מחבת springform 10 אינץ ' עם רדיד כדי למנוע דליפה. ריסוס בתוך החלק התחתון של המחבת עם ספריי בישול. בקערה קטנה, לערבב מרכיבים קרום. לחץ על תערובת קרום על החלק התחתון של מחבת.
בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת וסוכר כוס 1/4 עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד אור ורך. מכים בביצים, אחד בכל פעם, רק עד שמתמזג. במהירות נמוכה, לנצח הנותרים מילוי מרכיבים למעט אננס. בעדינות לקפל באננס.
אופים 1 שעה 10 דקות עד 1 שעה 15 דקות או עד קצה עוגת גבינה מוגדר לפחות 2 סנטימטרים מקצה מחבת אבל מרכז עוגת גבינה עדיין מתנועע מעט כאשר עבר. הפעל מרית מתכת קטנה סביב קצה המחבת כדי לשחרר עוגת גבינה. כבה את התנור; פתח את דלת התנור לפחות 4 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
בואו עוגת גבינה להישאר בתנור 30 דקות. מגניב במחבת על מדף קירור 30 דקות. מקררים לפחות 6 שעות או לילה לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
סוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
ב 1-סיר ליטר, לערבב שמורות מיץ אננס בתוספת מים מספיק כדי שווה 2/3 כוס, קורנפלור, וסוכר.