עוגת גבינה פינה קולדה
והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 366 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן למנה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 9 שעות. אם יש לך ביצים, קרם קוקוס, 1 יכול (8 עוז) אננס כתוש במיץ, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת גבינה פינה קולדה, עוגת גבינה פינה קולדה, ו עוגת גבינה חגיגית פינה קולדה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום כדי 163°. לעטוף מחוץ לתחתית בצד של מחבת springform 10 אינץ ' עם רדיד כדי למנוע דליפה. ריסוס בתוך החלק התחתון של המחבת עם ספריי בישול. בקערה קטנה, לערבב מרכיבים קרום. לחץ על תערובת קרום על החלק התחתון של מחבת.
אופים 8 עד 10 דקות או עד סט.
בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת וסוכר כוס 1/4 עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד אור ורך. מכים בביצים, אחד בכל פעם, רק עד שמתמזג. במהירות נמוכה, לנצח הנותרים מילוי מרכיבים למעט אננס. בעדינות לקפל באננס.
אופים 1 שעה 10 דקות עד 1 שעה 15 דקות או עד קצה עוגת גבינה מוגדר לפחות 2 סנטימטרים מקצה מחבת אבל מרכז עוגת גבינה עדיין מתנועע מעט כאשר עבר. הפעל מרית מתכת קטנה סביב קצה המחבת כדי לשחרר עוגת גבינה. כבה את התנור; פתח את דלת התנור לפחות 4 אינץ'.
בואו עוגת גבינה להישאר בתנור 30 דקות. מגניב במחבת על מדף קירור 30 דקות. מקררים לפחות 6 שעות או לילה לפני ההגשה.
ב 1-סיר ליטר, לערבב שמורות מיץ אננס בתוספת מים מספיק כדי שווה 2/3 כוס, קורנפלור, וסוכר.
חום לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן. מרתיחים 1 דקה, ערבוב כל הזמן, עד מעט מעובה. מגניב 20 דקות בטמפרטורת החדר.
בקערה גדולה, לזרוק זיגוג עם אננס ומנגו. כפית על גבי עוגת גבינה.