עוגת גבינה פלאן
עוגת גבינה פלאן יכול להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 498 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. אם יש לכם לחם, ביצים, חלב מרוכז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 23%. נסו עוגת גבינה פלאן, עוגת גבינה פלאן, ו עוגת גבינה עם שוקולד פלאן (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים סוכר במחבת כבדה. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד שהסוכר נמס והופך חום בהיר.
הסר מהחום. במהירות לשפוך קרמל חם לתוך cakepan עגול 9", הטיה לתחתית המעיל; הגדר מחבת בצד. (סירופ קרמל יהיה להקשיח וקראק.)
שלב ביצים ושאר 7 מרכיבים במעבד מזון גדול או בלנדר. תהליך רק עד חלקה, לעצור פעם אחת כדי לגרד את הצדדים.
יוצקים תערובת פודינג על סירופ ב cakepan.
מניחים cakepan במחבת רדודה גדולה. מכסים cakepan עם רדיד אלומיניום.
הוסף מים חמים למחבת רדודה לעומק של 1".
אופים ב 350 במשך 50 עד 55 דקות או עד סכין מוכנס מחוץ למרכז יוצא נקי. (מרכז עדיין צריך להיות מעט נוזלי; פלאן יסיים בישול כפי שהוא מתקרר.)
הסר cakepan מאמבט מים; פלאן מגניב לחלוטין על מתלה חוט. מכסים ומקררים כמה שעות או בין לילה. לשחרר קצוות של פלאן עם מרית, ולהפוך פלאן על צלחת הגשה מסגרת, לתת רוטב קרמל לטפטף מעל.
הערה: מצאנו כי מעבד מזון גדול עבד הכי טוב למיזוג פלאן זה. אחרת אנו ממליצים להשתמש בבלנדר.