עוגת גבינה פקאן
עוגת גבינה פקאן דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 469 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 44 גרם שומן. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם ליקר פקאן, ביצים, גבינת שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו עוגת גבינה עם פאי פקאן., עוגת גבינה עם פאי פקאן., ו עוגת גבינה עם פאי פקאן. (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 2 פירורי קרקר גרהם, 1/2 כוס סוכר לבן, 1 כפית קינמון, וחמאה מומסת או מרגרינה. לחץ בחוזקה לתוך החלק התחתון של מחבת springform 10 אינץ'.
בקערה גדולה, למזג את גבינת שמנת 1 1/4 כוס סוכר לבן עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד מעורבב היטב.
מוסיף את הביצים, אחד בכל פעם, מיזוג טוב.
הוסף 1/2 ליקר כוס, להתמזג במשך 5 דקות.
יוצקים את המילוי על גבי הקרום
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
אופים במשך כ 1 שעה. העוגה צריכה להיות חום זהוב, ויהיה עלה לחלק העליון של המחבת. לכבות את החום, ולתת להתקרר בתנור במשך 2 1/2 שעות. כאשר מגניב, להסיר את השפה של מחבת springform.
בקערה קטנה, מערבבים את השמנת החמוצה, הסוכר של ממתקים, ו 1 כפית ליקר יחד. כף על גבי עוגת הגבינה המקוררת.
בקערה קטנה, לשלב את הפקאן טחון דק, פירורי קרקר גרהם טחון דק, 1/2 כפות סוכר לבן, וקינמון.
מפזרים ציפוי פקאן על עוגת הגבינה. בזהירות לחץ על ציפוי פקאן לצדדים של עוגת הגבינה.
מקשטים את החלק העליון ואת הצדדים עם חצאי פקאן.