קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה קטיפה אדומה

עוגת גבינה קטיפה אדומה
גשו לסופר וקנו מיץ לימון, גבינת שמנת, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו רול עוגת קטיפה אדומה, עוגת גבינה קטיפה אדומה {שבוע קטיפה אדום}, ו עוגת גבינה אדומה קטיפה במפעל עוגת גבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את הקרום: מחממים את התנור ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים את פירורי העוגיות, חמאה מומסת, סוכר ומלח בקערה. לחץ לתוך התחתון ו 1 אינץ 'עד הצדדים של מחבת springform 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (15-1/2 אונקיות) עוגיות אוראו, מרוסקותחבילה אחת (15-1/2 אונקיות) עוגיות אוראו, מרוסקות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
שים את המחבת על תבנית אפייה ואופים עד הסט, כ 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
בואו להתקרר לחלוטין.
5
הפוך את המילוי: להפחית את טמפרטורת התנור ל 325 מעלות F. הכה את גבינת שמנת, סוכר, מיץ לימון ווניל במערבל עמדה מצויד מצורף ההנעה עד חלקה, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מוסיף את הקמח, ואז להכות את הביצים אחד בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)(קיבלר)
7
להעביר 2 כוסות הבלילה לקערה; מערבבים את אבקת הקקאו וצבע מאכל.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
יוצקים את הבלילה האדומה לתוך הקרום, ואז לשפוך את הבלילה הלבנה על גבי. באמצעות כף, למשוך חלק הבלילה האדומה למעלה מהחלק התחתון של העוגה מערבולת.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
9
אופים עד הקצוות נקבעים אבל המרכז הוא עדיין מתנדנד, על 1 שעה, 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
כבה את התנור אבל לשמור על העוגה בפנים כדי להתקרר, 20 דקות. הפעל סכין סביב קצה המחבת (לא להסיר את הצד springform), ולאחר מכן להעביר מתלה כדי מגניב. מקררים לפחות 4 שעות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
צילום לוי בראון