להעביר 2 כוסות הבלילה לקערה; מערבבים את אבקת הקקאו וצבע מאכל.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידה
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
יוצקים את הבלילה האדומה לתוך הקרום, ואז לשפוך את הבלילה הלבנה על גבי. באמצעות כף, למשוך חלק הבלילה האדומה למעלה מהחלק התחתון של העוגה מערבולת.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
9
אופים עד הקצוות נקבעים אבל המרכז הוא עדיין מתנדנד, על 1 שעה, 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
כבה את התנור אבל לשמור על העוגה בפנים כדי להתקרר, 20 דקות. הפעל סכין סביב קצה המחבת (לא להסיר את הצד springform), ולאחר מכן להעביר מתלה כדי מגניב. מקררים לפחות 4 שעות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך