עוגת גבינה קרמל שוקולד
, המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 293 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 5 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, אגוזי פקאן, סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 17%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת גבינה מסקרפונה שוקולד לבן עם קרמל מלוח וציפוי שוקולד, עוגת גבינה קרמל שוקולד, ו עוגת גבינה קרמל שוקולד.
הוראות
בקערה קטנה שלבו פירורי קרקר גרהם וחמאה. לחץ על החלק התחתון של 9 אינץ'. תבנית קפיצית מצופה בתרסיס בישול.
מניחים על תבנית עם נייר אפייה.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 5-10 דקות או עד להתייצבות. מצננים על רשת.
בסיר קטן על אש נמוכה, מערבבים קרמל וחלב עד חלקה.
בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת וסוכר לתערובת אחידה. מקציפים שוקולד מומס.
מוסיפים ביצים; מקציפים במהירות נמוכה רק עד לאיחוד.
מניחים מחבת על תבנית אפייה.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שהמרכז כמעט מוגדר. מצננים על רשת למשך 10 דקות. בזהירות להפעיל סכין סביב קצה המחבת כדי לשחרר; מגניב 1 שעה יותר.
הסר את דפנות התבנית. מקררים שאריות.