עוגת גבינה שוקולד פטל ולבן
אם יש לך בערך 2 שעות ו -25 דקות כדי לבלות במטבח, פטל ועוגת גבינה שוקולד לבן עשוי להיות יוצא מן הכלל לקטו אובו צמחוני מתכון לנסות. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 540 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 44 גרם שומן. זה עובד טוב כמו קינוח זול למדי. מתכון זה מ טעם הבית דורש אפיית שוקולד, קמח, פטל ותמצית ונילן. עם כפית ציון של 33%, המנה הזו די גרועה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגת גבינה פטל שוקולד לבן, עוגת גבינה פטל שוקולד לבן, ו עוגת גבינה פטל שוקולד לבן.
הוראות
בסיר קטן מערבבים פטל ועמילן תירס עד לקבלת תערובת אחידה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 1-2 דקות או עד להסמכה. לחץ דרך מסננת רשת דקה לקערה; זרוק זרעים. מגניב לחלוטין.
מניחים 9 על 3 אינץ ' משומן. תבנית קפיצית עמוקה בעובי כפול של נייר כסף כבד (בערך 18 אינץ'. מרובע). עוטפים נייר כסף היטב סביב התבנית.
לקבלת קרום, בקערה קטנה, מערבבים קמח וסוכר.
חותכים פנימה חמאה עד לקבלת פירורים. לחץ על תחתית התבנית המוכנה.
מניחים תבנית על תבנית עם נייר אפייה.
אופים 20-25 דקות או עד להזהבה. מצננים על רשת. הפחת את הגדרת התנור ל-325 אורך.
למילוי, בקערה גדולה, היכו גבינת שמנת וסוכר עד חלקה. מקציפים שמנת וניל.
מוסיפים ביצים; מקציפים במהירות נמוכה רק עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים שוקולד מקורר.
יוצקים מחצית מהתערובת על קרום.
מורחים עם מחצית מחית הפטל. למעלה עם הבלילה שנותרה. זרוק את המחית שנותרה לפי כפות מעל.
חותכים את הבלילה בעזרת סכין כדי להסתחרר.
מניחים תבנית קפיצית בתבנית אפייה גדולה יותר; הוסף 1 אינץ'. של מים חמים למחבת גדולה יותר.
אופים 1-3 / 4 עד 2 שעות או עד קצה של עוגת גבינה מוגדר וזהוב. (מרכז של עוגת גבינה יהיה לנענע כאשר עבר.)
הסר את תבנית הקפיץ מאמבט המים. מצננים עוגת גבינה על רשת למשך 10 דקות. שחרר עוגת גבינה מהמחבת בעזרת סכין; הסר נייר כסף. מגניב 1 שעה יותר. מכניסים למקרר למשך הלילה.
יין מומלץ: יציאת Ruby
רובי פורט הם הבחירות המובילות שלי לעוגת גבינה שוקולד. לרובי פורט יש מספיק מתיקות ותעוזה כדי להחזיק את עוגת הגבינה השוקולד. נ. ב. האנט קאנטרי כרמים רובי פורט אסטייט בבקבוקים עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![נ. ב. האנט קאנטרי ויניארדס רובי פורט אסטייט בבקבוקים]()
נ. ב. האנט קאנטרי ויניארדס רובי פורט אסטייט בבקבוקים
מועדף אישי של מנהל ייצור היין שלנו ג ' ונתן האנט. הרם את הרגליים אחרי העבודה או אחרי ארוחת הערב, ללגום את נמל האודם שלנו ולהירגע. יין זה כולל תווי פירות יער עשירים וגימור ארוך וחלק. נמל האודם החלק והלבבי שלנו מתחיל בתערובת של יינות קורוט נואר וצ ' מבורסין. לאחר מכן אנו מחזקים את התערובת עם ברנדי ענבים 100% (משקאות חריפים מזוקקים) וממתיקים אותה כדי להביא את כל הטעמים לאיזון מושלם. מגישים בטמפרטורת החדר הקרירה.