זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לך לחנות ותביא סוכר, קרקרים, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. . מתכונים דומים: ברים תוצרת בית עוגת דובדבנים עם זיגוג גבינת שמנת, גבינת ברי שמנת ארבעה מקרוני וגבינה עם קרקרים ריץ חמאה, ו גבינה כחולה שמנת ועוף ברביקיו מקרוני וגבינה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
כדי להכין את הקרום: בקערה קטנה, מערבבים יחד קרקרים כתושים וחמאה מומסת או מרגרינה. לחץ על תערובת לתחתית וצדדים של מחבת פאי 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
ויניגרט ורז'וס
3
כדי להפוך את המילוי: בגבינת קצפת קערה בינונית ערבוב עד רכות. הכה 3/4 כוס סוכר, ולאחר מכן להוסיף ביצים, 2 כפיות תמצית וניל, ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
4
מערבבים עד חלקה.
5
יוצקים לתוך הקרום.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
6
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 עד 20 דקות, עד שנקבע בקצוות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
הסר מגניב 5 דקות.
1
מערבבים יחד שמנת חמוצה, 3 1/2 כפות סוכר, ו 1 כפית וניל.