עוגת גבינה שמנת
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לך לחנות ותביא סוכר, קרקרים, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. . מתכונים דומים: ברים תוצרת בית עוגת דובדבנים עם זיגוג גבינת שמנת, גבינת ברי שמנת ארבעה מקרוני וגבינה עם קרקרים ריץ חמאה, ו גבינה כחולה שמנת ועוף ברביקיו מקרוני וגבינה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
כדי להכין את הקרום: בקערה קטנה, מערבבים יחד קרקרים כתושים וחמאה מומסת או מרגרינה. לחץ על תערובת לתחתית וצדדים של מחבת פאי 9 אינץ'.
כדי להפוך את המילוי: בגבינת קצפת קערה בינונית ערבוב עד רכות. הכה 3/4 כוס סוכר, ולאחר מכן להוסיף ביצים, 2 כפיות תמצית וניל, ומיץ לימון.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 עד 20 דקות, עד שנקבע בקצוות.
מערבבים יחד שמנת חמוצה, 3 1/2 כפות סוכר, ו 1 כפית וניל.
מורחים על גבי העוגה ולחזור לתנור במשך 10 דקות. להירגע לפחות 5 שעות לפני ההגשה.