עוגת גבינה שקדים עם רוטב פטל
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 360 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-20 דקות. גשו לסופר וקנו תמצית שקדים, פטל, סוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת גבינה שקדים פטל, סולו לא לאפות עוגת גבינה שקדים פטל, ו עוגת גבינה עם רוטב פטל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 149°. Spray 9 אינץ ' מחבת springform עם ספריי בישול.
מפזרים קרקרים כתושים על תחתית המחבת.
בקערה בינונית, לנצח גבינת שמנת עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד חלקה.
מוסיפים 2/3 כוס סוכר, את הביצים ו 1/2 כפית תמצית שקדים. הכה במהירות בינונית על 2 דקות או עד חלקה.
מוסיפים יוגורט וקמח. הכה במהירות נמוכה עד חלקה. בזהירות להפיץ את הבלילה על קרקרים במחבת.
אופים 1 שעה עד 1 שעה 10 דקות או עד קצה הוא מוצק והמרכז הוא מעט jiggly. (אין להכניס סכין כדי לבדוק את העדינות כי החור יכול לגרום עוגת גבינה לפצח.) לכבות את התנור; מגניב בתנור 30 דקות עם דלת סגורה.
הסר מהתנור; מגניב על מתלה קירור 30 דקות. הסר בזהירות את צד המחבת. כיסוי; להכניס למקרר לפחות 3 שעות.
בינתיים, במעבד מזון, מניחים את כל מרכיבי הרוטב. כיסוי; תהליך עד חלקה. לחץ על רוטב דרך מסננת כדי להסיר זרעים.
מגישים עוגת גבינה עם רוטב.
מקשטים עם שקדים ופטל טרי. חנות מכוסה במקרר.