עוגת גבינה תות
מנה אחת מכילה 114 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא יספק כ 32 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פירות ברי התפשטות תות, סוכר, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו עוגת גבינה תות, גלידת עוגת גבינה בטעם תות, ו ברים עוגת גבינה תות קפוא (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 177°. תחתית ספריי של מחבת 13x9 אינץ ' עם ספריי בישול.
בקערה בינונית, מערבבים תערובת עוגיות, חמאה, קמח וביצה 1 עד צורות בצק רכות. לחץ באופן שווה במחבת.
אופים 15 עד 18 דקות או עד חום זהוב בהיר. מגניב 15 דקות.
בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת, סוכר, וניל 2 ביצים עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה.
מורחים באופן שווה על פני הקרום במחבת.
מניחים פרי הניתן לפיזור בשקית ניילון קטנה לאחסון מזון; שקית חותם.
תחתוך את הפינה הקטנה של התיק. לסחוט פירות להפיץ ב 3 שורות אורך המחבת. השתמש בסכין למשוך התפשטות מצד לצד באמצעות תערובת גבינת שמנת במרווחים של 1 אינץ'.
אופים 25 עד 30 דקות יותר או עד המילוי מוגדר. מקררים עד מקורר, בערך 2 שעות. עבור ברים, לחתוך 8 שורות על ידי 4 שורות. חנות מכוסה במקרר.