עוגת גבינה תות עליונה
, המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-35 מנות. מנה אחת מכילה 152 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-35 דקות. אם יש לכם env. נוקס ג'לטין, גבינת שמנת פילדלפיה, קוקוס פתית מלאך של בייקר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. נסו עוגת גבינה עליונה, עוגת גבינה לימון עליון, ו "עוגת הגבינה של מימי" (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים; לחץ על החלק התחתון של 9 אינץ ' מחבת springform. צד קו של מחבת עם רצועת 4 אינץ ' רחב של קלף.
שמור תותים 8 לקישוט; לחתוך פירות יער שנותרו לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'. לעמוד פרוסות תות הגדול סביב קצה מחבת מוכן; דק קוצצים הנותרים פרוסות תות.
מפזרים ג ' לטין על מים קרים בסיר קטן; בואו לעמוד 1 דקות. מבשלים על אש נמוכה 3 דקות. או עד ג ' לטין הוא מומס לחלוטין, תוך ערבוב כל הזמן.
מקציפים גבינת שמנת, סוכר, מיץ תפוזים ומיץ לימון בקערה בינונית עם מיקסר עד מעורבב.
מוסיפים פירות יער קצוצים; מערבבים היטב. בהדרגה להקציף בג ' לטין. מקררים 5 דקות. או עד מעט מעובה.
לטאטא 1 כוס שוט מגניב; לשפוך לתוך מחבת מוכן.
להכניס למקרר 3 שעות או עד המשרד.
הסר את שפת המחבת; בטל קלף.
חותכים שמורות תותים במחצית. השתמש כדי לקשט עוגת גבינה יחד עם שוט מגניב הנותרים.