עוגת גבינה תפוחים מתובלת
מנה אחת מכילה 458 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 29 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם מיץ לימון, מים, תמצית ונילן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 20%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגת הגבינה הידועה לשמצה של אבי או קינמון-עוגת גבינה תפוחים, עוגת תפוחים רום מתובל עם זיגוג קרמל סיידר תפוחים, ו מאפינס תפוחים מתובלים בזיגוג קינמון תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה שלבו פירורי עוגיות וחמאה. לחץ על החלק התחתון של 9 אינץ ' משומן. תבנית קפיצית.
מניחים מחבת על תבנית אפייה.
אופים בחום של 350; במשך 10 דקות. מצננים על רשת.
בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת עד לקבלת תערובת חלקה. מקציפים פנימה את החלב, הקמח והווניל.
מוסיפים ביצים; מקציפים במהירות נמוכה רק עד לאיחוד.
יוצקים מעל קרום. בקערה גדולה שלבו את התפוחים, הסוכר, הקינמון ואגוז המוסקט; כף מעל תערובת גבינת שמנת. מחזירים את התבנית לתבנית.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 60-70 דקות או עד שהמרכז כמעט מוגדר. מצננים על רשת למשך 10 דקות. שחרר את הקצוות של עוגת גבינה מהמחבת עם סכין. מגניב 1 שעה יותר. מקררים לילה.
בסיר קטן שלבו מרכיבי רוטב. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה; מצננים לחלוטין.
רוטב טפטוף מעל עוגת גבינה.