עוגת גבינת שמנת של מאהב פאדג
מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 15 . מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 483 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו סוכר, פודינג שוקולד ומילוי פאי, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת כמהין תות של מאהב פאדג, קרם גבינה מערבולת עוגת שוקולד פאדג', ו עוגת שוקולד פאדג'עם ציפוי ורוד מנטה קרם גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177° (325°F למחבת כהה או לא מקל). תרסיס תחתון רק של מחבת 13x9 אינץ ' עם תרסיס אפייה עם קמח.
בקערה גדולה, לנצח מרכיבים עוגה עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה 30 שניות, ואז במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם.
בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת, סוכר וביצה 1 עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד חלקה וקרם. מערבבים בשוקולד צ ' יפס. כף מילוי על ידי כף חופנים באופן שווה על גבי הבלילה. באמצעות סכין שולחן, מערבולת מילוי דרך הבלילה.
אופים 47 עד 55 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
מורחים ציפוי על עוגה. חנות מכוסה במקרר.