זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מלח, סודה לשתיה, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת גזר עם מיץ גזר, עוגת גזר לתקוע עוגה עם זיגוג קינמון מלוח, ו עוגת גזר עוגה עם ציפוי גבינת שמנת אננס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות. שמן וקמח 10 אינץ ' Bundt או מחבת צינור.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
2
מנפים את הקמח יחד עם אבקת האפייה, סודה לשתיה, מלח וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קינמון
קמח לכל מטרה
מלח
3
בקערה אחרת, מערבבים את הסוכר והשמן ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מוסיפים את הגזר ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
גזר
5
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, לתערובת הגזר, מכים היטב לאחר כל תוספת. מקפלים את האגוזים. ואז בהדרגה להוסיף את תערובת הקמח, מיזוג טוב.
מרכיבים שתצטרך
גזר
קמח לכל מטרה
ביצה
אגוזים
6
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
אופים במשך 1 שעה, או עד שקיסם מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב לפני הציפוי.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
תנור
1
כאשר העוגה הוא מגניב, למזג יחד את החומרים זיגוג כפור.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי
2
טעם
3
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
4
מתוך ספר הבישול היהודי לחג של ג 'ואן נתן מאת ג' ואן נתן Copyright (c) 2004 מאת ג ' ואן נתן בהוצאת Knopf.ספריה של ג 'ואן נתן כוללים את מטבח החג היהודי, מטבח החג היהודי לילדים, ובישול יהודי באמריקה, אשר זכה בפרס Iacp Julia Child לספר הבישול הטוב ביותר של השנה ב-1995 ופרס ג' יימס בירד לספר הבישול האמריקאי הטוב ביותר. היא תורמת מאמרים על אוכל אתני בינלאומי ותכונות חג מיוחדות לניו יורק טיימס, סינדיקט לוס אנג ' לס טיימס, מגזין הדסה, מזון ויין, ואמנות מזון. היא גרה בוושינגטון עם בעלה אלן גרסון ושלושת ילדיהם.