עוגת גזר דלעת
עוגת גזר דלעת דורשת בערך 1 שעה ו 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-12 ומחירו 1 מנות.12 דולר למנה. מנה אחת מכילה 685 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. 30 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם אגוזי מלך, קמח תירס, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג הפסחא. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 44%. הציון הזה מוצק. נסו עוגת גזר דלעת, עוגת גזר דלעת, ו עוגת תערובת עוגיות דלעת גזר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות פ. גריז וקמח קל שתי מחבתות עוגה עגולות בגודל 8 אינץ'. הניחו בצד.
בקערה בינונית שלבו את הקמח, קמח התירס, הסוכר, המלח, הסודה לשתיה, אבקת האפייה והקינמון.
בקערה גדולה מקציפים יחד את הביצים, השמן והווניל לתערובת אחידה. מוסיפים בהדרגה את החומרים היבשים לתערובת הביצים. הבצק יהיה סמיך מאוד בשלב זה.
מקפלים פנימה את האננס והדלעת עד לאיחוד טוב. מקפלים פנימה את הגזר ואז את האגוזים והקוקוס עד לאיחוד פשוט.
יוצקים את הבלילה לתבניות העוגה המוכנות ואופים 50-60 דקות עד שהעוגות משחימות מעל וקיסם המוחדר במרכז כל עוגה יוצא נקי.
תנו לעוגות להתקרר במחבתות שלהן על רשת למשך 30 דקות. הופכים אותם על הרשת ומניחים להתקרר לחלוטין לפני ההקצפה.
ציפוי: בקערה גדולה מקציפים יחד את החמאה, גבינת השמנת ומיץ הלימון לתערובת אחידה. מקציפים בהדרגה את אבקת הסוכר עד שהיא בהירה ואוורירית. מקפלים פנימה את הקוקוס והאגוזי מלך.
כדי להקפיא את העוגה, הניחו שכבת עוגה אחת על דוכן עוגה או מגש הגשה. השתמש מרית כדי לכסות עם שכבה עבה של ציפוי. ערמו את שכבת העוגה השנייה על גבי השכבה הקפואה. מכסים את החלק העליון ואת הצדדים עם הכפור הנותר.
מקשטים באגוזי מלך נוספים, אם רוצים. שמור את שאריות העוגה בקירור.