עוגת גזר ואגוז דורשת סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 364 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם קינמון טחון, סודה לשתייה, סוכר ממתקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . וזה די טוב. מתכונים דומים: עוגת גזר ואגוזים, עוגת גזר אגוז, ו עוגת גזר אגוז.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח אחד 9 או 10 מחבת צינור אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
2
לנפות את הקמח, סודה לשתייה, ואבקת אפייה יחד ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קמח לכל מטרה
3
לנצח את הביצים עם קינמון הקרקע, אגוז מוסקט הקרקע, הל הקרקע יחד במשך 5 דקות. מערבבים בסוכר של קונדיטור ומערבבים היטב. היכו בשמן צמחי והמשיכו להכות במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת הל
קינמון טחון
מוסקט
שמן צמחי
סוכר
ביצה
4
לסירוגין להוסיף את תערובת הקמח ואת החלב, 1 כף בכל פעם, לתערובת הביצה. עם כפית מערבבים בגזר והאגוזים.
מרכיבים שתצטרך
גזר
אגוזי מלך
קמח לכל מטרה
חלב
ביצה
5
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 1 שעה. ליהנות ממנו עם כוס חלב או כוס תה.