עוגת גזר ללא גלוטן
עוגת גזר ללא גלוטן דורשת כ 1 שעה ו 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-12 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 299 קלוריות. זה יהיה להיט בחג הפסחא שלך. אם יש לך אגוז מוסקט טחון, מים, אבקת סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכונים דומים: עוגת גזר ללא גלוטן עם ציפוי גבינת שמנת ללא חלב, מילקשייק עוגת גזר בריא (ללא גלוטן, ללא סוכר, שומן נמוך), ו עוגת גזר כוסמת בריאה (ללא סוכר, דל שומן, סיבים גבוהים, ללא גלוטן, טבעוני).
הוראות
תנור חום עד 350°f. גריז תחתון רק של 8-או 9 אינץ ' מחבת מרובעת עם קיצור, או ספריי עם ספריי בישול.
בקערה גדולה, להכות תערובת עוגה, מים, 1/2 כוס חמאה, קינמון, אגוז מוסקט, 2 כפיות וניל וביצים במהירות נמוכה 30 שניות. הכה במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם. עם כפית, מערבבים בגזר ופקאנים.
אופים 36 עד 41 דקות למחבת 8 אינץ 'או 33 עד 38 דקות למחבת 9 אינץ' או עד קיסם יוצא נקי. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת, 2 כפות חמאה, 1/2 כפית וניל 1 כפית חלב עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה עד חלקה. בהדרגה להכות אבקת סוכר, 1 כוס בכל פעם, עד חלקה להפיץ. אם ציפוי עבה מדי, להכות יותר חלב, כמה טיפות בכל פעם. מערבבים בקוקוס.