עוגת גזר עם ציפוי גבינת שמנת פילדלפיה
עוגת גזר עם ציפוי גבינת שמנת פילדלפיה דורש על 2 שעות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 333 קלוריות. מתאים ל-18 מנות. אם יש לכם אגוז מוסקט טחון, סוכר מגורען, אננס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור פסחא. מתכון זה מ Allrecipes יש 135 אוהדים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: עוגת גזר עם ציפוי גבינת שמנת, עוגת הגזר הטובה ביותר " עם ציפוי גבינת שמנת, ו עוגת גזר עם מילוי קרם פקאן וזיגוג גבינת שמנת.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. מנפים יחד קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, תבלינים ומלח בקערה בינונית; להפריש. מקציפים ביצים ושמן בקערה גדולה עם מקציף תיל עד מעורבב היטב. בהדרגה להוסיף סוכר מגורען, ערבוב עד מעורבב.
מוסיפים תערובת קמח, גזר, אננס ואגוזים; מערבבים היטב.
יוצקים למחבת צינור משומן ומשוריין 12 כוס מחורץ או 10 אינץ ' (3-L) מחבת צינור.
אופים 50 דקות. עד 1 שעה או עד קיסם עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות.; לשחרר מן הצדדים של מחבת עם מרית או סכין בעדינות להסיר עוגה. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
הדובדבן: מקציפים גבינת שמנת וחמאה בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי עד מעורבב היטב. בהדרגה להוסיף הדובדבן סוכר, מיץ וקליפה, מכות עד היטב מעורבב לאחר כל תוספת.
מורחים על גבי עוגה. חנות שאריות עוגה במקרר.