עוגת גזר עם ציפוי ליים ו Mascarpone
, המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 690 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 48 גרם של שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור פסחא. גשו לסופר וקנו סוכר חום, אגוזי מלך, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת גזר עם זיגוג מסקרפונה ליים, עוגת גזר נעימה למדי עם זיגוג מסקרפונה ליים, ו עוגת גזר עם קרם חמאה מסקרפונה.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. גריז קו שני 8 " מחבתות עוגה (או מחבת אחת עמוקה). מנפים את הקמח ואבקת האפייה יחד לקערה גדולה ומערבבים בתבלינים.
באמצעות מיקסר חשמלי, לטאטא יחד את muscovado (או חום) סוכר, שמן חמניות, וביצים עד חלקה. עם כפית מתכת גדולה, מקפלים את הגזר המגורד ואגוזי מלך קצוצים, ואז לקפל את הקמח ותבלינים עד בשילוב שווה.
כפית את התערובת לתוך מחבת עוגה מוכנה (ים), להגדיר על מגש אפייה, ואופים עד שיפוד מוכנס למרכז יוצא נקי; לבדוק אחרי 25 דקות לעוגת שכבה; 40 דקות לעוגה עמוקה. השאירו להתקרר במחבת (ים) על מתלה חוט.
עבור הזיגוג, pare כמה חתיכות של גרידת ליים עם zester ולהניח בצד; לגרר את שאר ההתלהבות ולסחוט את המיץ מחצי אחד. בקערה, הכה את המסקרפונה עם חמאה רכה, סוכר, גרידת ליים מגוררת, ומיצי לימון ולימון. תטעם. אני אוהב ציפוי חריף טוב, אז לפעמים מוסיפים עוד ליים, לפעמים יותר מיץ לימון.
סנדוויץ ' השכבות יחד עם כמה תערובת mascarpone, (או לחתוך עוגה עמוקה לשתי שכבות).
מורחים את הזיגוג על החלק העליון של העוגה להחליק אותו הצדדים כדי לכסות לחלוטין, ואז לפרוע את פני השטח. או לקרר או לשרת באופן מיידי, עקף עם גרידה שמורה. אני אוהב את זה קצת קר, כך הציפוי להגדיר מעט.
From Supper for a Song by Tamasin Day-Lewis. © 2009 tamasin Day-Lewis; צילום © 2009 james Merrell. Published by Rizzoli International Publications, Inc.