קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג הפסחא
מגזין

עוגת גזר עם ציפוי ליים ו Mascarpone

עוגת גזר עם ציפוי ליים ו Mascarpone
, המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 690 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 48 גרם של שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור פסחא. גשו לסופר וקנו סוכר חום, אגוזי מלך, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת גזר עם זיגוג מסקרפונה ליים, עוגת גזר נעימה למדי עם זיגוג מסקרפונה ליים, ו עוגת גזר עם קרם חמאה מסקרפונה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. גריז קו שני 8 " מחבתות עוגה (או מחבת אחת עמוקה). מנפים את הקמח ואבקת האפייה יחד לקערה גדולה ומערבבים בתבלינים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
באמצעות מיקסר חשמלי, לטאטא יחד את muscovado (או חום) סוכר, שמן חמניות, וביצים עד חלקה. עם כפית מתכת גדולה, מקפלים את הגזר המגורד ואגוזי מלך קצוצים, ואז לקפל את הקמח ותבלינים עד בשילוב שווה.
מרכיבים שתצטרך
(נמכר במעבר החלב של השוק)(נמכר במעבר החלב של השוק)
שמן חמניותשמן חמניות
סוכר Muscovadoסוכר Muscovado
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
כפית את התערובת לתוך מחבת עוגה מוכנה (ים), להגדיר על מגש אפייה, ואופים עד שיפוד מוכנס למרכז יוצא נקי; לבדוק אחרי 25 דקות לעוגת שכבה; 40 דקות לעוגה עמוקה. השאירו להתקרר במחבת (ים) על מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
4
עבור הזיגוג, pare כמה חתיכות של גרידת ליים עם zester ולהניח בצד; לגרר את שאר ההתלהבות ולסחוט את המיץ מחצי אחד. בקערה, הכה את המסקרפונה עם חמאה רכה, סוכר, גרידת ליים מגוררת, ומיצי לימון ולימון. תטעם. אני אוהב ציפוי חריף טוב, אז לפעמים מוסיפים עוד ליים, לפעמים יותר מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
מסקרפונהnameמסקרפונהname
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
ZesterZester
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
סנדוויץ ' השכבות יחד עם כמה תערובת mascarpone, (או לחתוך עוגה עמוקה לשתי שכבות).
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
6
מורחים את הזיגוג על החלק העליון של העוגה להחליק אותו הצדדים כדי לכסות לחלוטין, ואז לפרוע את פני השטח. או לקרר או לשרת באופן מיידי, עקף עם גרידה שמורה. אני אוהב את זה קצת קר, כך הציפוי להגדיר מעט.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
7
הוסף פתיתי שלג בעונה!
8
From Supper for a Song by Tamasin Day-Lewis. © 2009 tamasin Day-Lewis; צילום © 2009 james Merrell. Published by Rizzoli International Publications, Inc.