עוגת גיליון קאלואה פאדג
עוגת גיליון קאלואה פאדג'עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מכין 24 מנות עם 185 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 21 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. גשו לסופר וקנו קמח, סודה לשתייה, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 14%. ציון זה לא כל כך מעולה. נסו עוגת גיליון טקסס לבנה עם ציפוי פאדג'שוקולד, קאלואה פאדג'חם, ו קאלואה פאדג עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל-350 זָהוּב. משמנים 15 על 10 על 1 אינץ'. תבנית אפייה. בקערה גדולה מקציפים קמח, סוכר, קינמון וסודה לשתייה. בסיר קטן שלבו קהלואה, חמאה, קרם מרשמלו וקקאו; מביאים רק לרתיחה, מערבבים מדי פעם.
מוסיפים לתערובת הקמח, תוך ערבוב רק עד לחות.
בקערה קטנה מקציפים ביצים וחלב חמאה עד לקבלת תערובת אחידה; מוסיפים לתערובת קלואה תוך הקצפה מתמדת. מקפלים פנימה אגוזי פקאן.
מעבירים לתבנית מוכנה, מתפשטים בצורה אחידה.
אופים 18-22 דקות או עד שקיסם המוחדר למרכז יוצא נקי.
בינתיים, לציפוי, שלבו חמאה, קקאו וקרם מרשמלו בסיר קטן; מערבבים על אש בינונית עד לקבלת תערובת חלקה.
מעבירים לקערה. מקציפים פנימה את הסוכר של הקונדיטורים ומספיק קלואה כדי להגיע לעקביות מתפשטת.
מוציאים את העוגה מהתנור; מניחים על רשת.
מורחים זיגוג באופן שווה על עוגה חמה; מפזרים אגוזי פקאן. מגניב לגמרי.