עוגת גלידה אדומה, לבנה וכחולה יכולה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 685 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. גשו לסופר וקנו ממתקים, סוכר, סודה לשתיה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות מתכונים דומים: עוגת גלידה אדומה, לבנה וכחולה, עוגת גלידה תוצרת בית, ו עוגת גלידת קינמון.
הוראות
1
מחממים תנור ל 177° עם מתלה באמצע. הפוך את החלק התחתון של מחבת springform (כדי להקל על להחליק את העוגה מלמטה) ולנעול בצד. מחבת חמאה ותחתית שורה עם סיבוב של קלף או נייר שעווה. נייר חמאה, ולאחר מכן נייר אבק עם קמח נוסף, לדפוק את עודף.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springform
נייר שעווה
תנור
2
מנפים יחד קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח לקערה.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
בקערה נפרדת, להכות יחד חמאה וסוכר עם מיקסר חשמלי (מצויד מצורף משוט אם באמצעות מערבל לעמוד) במהירות בינונית גבוהה עד חיוור ורך, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קורט גדול מלח דק
קערה
4
מוסיפים ביצים מחוממות, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת, ואז מכים בוניל.
מרכיבים שתצטרך
וניל
ביצה
5
להפחית את המהירות נמוכה, ולאחר מכן להוסיף תערובת קמח ב 3 קבוצות לסירוגין עם שמנת חמוצה, מתחיל ומסתיים בקמח וערבוב עד הבלילה חלקה. הבלילה כפית למחבת springform, מתפשט באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springform
6
אופים עוגה עד שהיא מתחילה להתרחק מהצד של מחבת וקיסם עץ מוכנס במרכז יוצא נקי, 35 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
תנור
מחבת
7
תן לעוגה להתקרר במחבת על מתלה תיל במשך 10 דקות, ואז בזהירות להפעיל סכין דק סביב קצה העוגה ולהסיר את הצד של מחבת. הפוך עוגה על מתלה, ולאחר מכן להסיר את החלק התחתון של מחבת בזהירות לקלף את הנייר.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
סכין
מחבת
8
תן לעוגה להתקרר לחלוטין.
1
שלב את כל החומרים למעט מים קורנפלור בסיר כבד 2-3 ליטר ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות. להפחית את החום רותח, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד מופחת על 1 1/4 כוסות, 8 עד 10 דקות. מערבבים מים לתוך קורנפלור בקערה קטנה, ואז מערבבים לתוך מילוי אוכמניות ומרתיחים בעדינות, ערבוב, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
מילוי פאי אוכמניות
עמילן תירס
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
קערה
2
העברה לקערה וצינה, חשופה, עד קר.
ציוד שתשתמש בו
קערה
1
שלב את כל החומרים למעט מים קורנפלור בסיר כבד 2-3 ליטר ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות. להפחית את החום רותח, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד מופחת על 1 1/4 כוסות, 10 עד 12 דקות. מערבבים מים לתוך קורנפלור בקערה קטנה, ואז מערבבים לתוך מילוי פטל ומרתיחים בעדינות, ערבוב, 1 דקה. כוח מילוי דרך מסננת בסדר רשת גדולה לתוך קערה, גירוד התחתון של מסננת לשחרר עיסת לקערה. להשליך מוצקים מסננת. מילוי קר, חשוף, עד שקר.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
פטל
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מסננת
קערה
1
חותכים עוגה מקורר אופקית לתוך 3 שכבות אפילו עם סכין משונן ארוך (ראה הערות של טבחים לשיטה קלה). מחבת 9 אינץ ' springform עם 2 גיליונות חופפים של פלסטיק לעטוף, ומאפשר לתלות עודף על קצה. שים את השכבה התחתונה, לחתוך את הצד, במחבת.
מרכיבים שתצטרך
עוטף
ציוד שתשתמש בו
סכין משונן
מחבת Springform
עטיפת פלסטיק
2
מורחים מילוי אוכמניות קר על העוגה באמצעות מרית אופסט, משאיר גבול 1/4 אינץ ' סביב קצה, ואז להקפיא עד המשרד, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מילוי פאי אוכמניות
מורחים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
3
מעט לרכך גלידה במיקרוגל, ואז לגרוף חצי ממנו, רצוי תלתלים דקים שאתה יכול להניח על שכבת אוכמניות, בעדינות להפיץ אותו באופן שווה לקצה העוגה. החזר את שאר הגלידה למקפיא. שים שכבת עוגה באמצע על גבי גלידה, בעדינות לחיצה עליו, ולהפיץ פטל קר מילוי על עוגה, משאיר גבול 1/4 אינץ ' סביב קצה. להקפיא עוגה עד raspberry שכבת הוא מוצק, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניות
גלידה
פטל
מורחים
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגל
4
מעט לרכך את שאריות הגלידה, במידת הצורך, ולהתפשט באופן שווה על מילוי פטל לקצה העוגה. שים שכבת העוגה שנותרה על גבי גלידה, לחתוך בצד למטה, בעדינות להקיש אותו, ואז להקפיא עוגה, עטוף היטב פלסטיק, עד המשרד מאוד, 4 עד 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גלידה
פטל
מורחים
1
לנצח שמנת כבדה עם סוכר ' ממתקים ווניל בקערה עמוקה גדולה עם מיקסר חשמלי עד שהוא פשוט מחזיק פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
שמנת כבדה
וניל
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
2
הסר בצד ובתחתית של מחבת קפיץ פלסטיק לקלף מעוגה. מניחים עוגה על צלחת הגשה שתתאים למקפיא.
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springform
3
מורחים כמה קצפת בשכבה דקה סביב הצד העליון של העוגה להקפיא עוגה עד הקרם הוא מוצק, על 30 דקות (בינתיים, לשמור על הנותרים קצפת קר במקרר).
מרכיבים שתצטרך
קצפת
מורחים
קרם
4
עוגת פרוסט עם קרם שנותר, משאיר מערבולות בשמנת על גבי כדי לעזור להחזיק פירות יער. להקפיא עד המשרד מאוד, לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירות יער
קרם
5
כדי לשרת, להעביר עוגה למקרר כדי לרכך, 30 דקות עד 1 שעה, ומקשטים עם פירות יער.
מרכיבים שתצטרך
פירות יער
6
טבחים ' הערות:כדי להקל על חיתוך העוגה באופן שווה לתוך שלישים, להכניס קיסמים בצד העוגה לפחות 8 נקודות סביב המערכת (אופקית) כדי לסמן כל שכבה, ואז להחליק סכין משונן לאורך צמרות של קיסמים. העוגה יכולה להיות אפויה 4 ימים קדימה ושמרה בשקית פלסטיק גדולה resealable במקרר. סתימות אוכמניות ופטל יכול להתבצע 4 ימים קדימה, המשיך מקורר במיכל אטום. עוגת גלידה ניתן להרכיב ולשמור קפוא, עטוף היטב בניילון נצמד ורדיד לאחר הזיגוג התקשח, 3 ימים קדימה.