קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות12
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

עוגת גלידה אדומה, לבנה וכחולה

עוגת גלידה אדומה, לבנה וכחולה
עוגת גלידה אדומה, לבנה וכחולה יכולה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 685 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. גשו לסופר וקנו ממתקים, סוכר, סודה לשתיה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות מתכונים דומים: עוגת גלידה אדומה, לבנה וכחולה, עוגת גלידה תוצרת בית, ו עוגת גלידת קינמון.

הוראות

1
מחממים תנור ל 177° עם מתלה באמצע. הפוך את החלק התחתון של מחבת springform (כדי להקל על להחליק את העוגה מלמטה) ולנעול בצד. מחבת חמאה ותחתית שורה עם סיבוב של קלף או נייר שעווה. נייר חמאה, ולאחר מכן נייר אבק עם קמח נוסף, לדפוק את עודף.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
נייר שעווהנייר שעווה
תנורתנור
2
מנפים יחד קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח לקערה.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
בקערה נפרדת, להכות יחד חמאה וסוכר עם מיקסר חשמלי (מצויד מצורף משוט אם באמצעות מערבל לעמוד) במהירות בינונית גבוהה עד חיוור ורך, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
קערהקערה
4
מוסיפים ביצים מחוממות, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת, ואז מכים בוניל.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
ביצהביצה
5
להפחית את המהירות נמוכה, ולאחר מכן להוסיף תערובת קמח ב 3 קבוצות לסירוגין עם שמנת חמוצה, מתחיל ומסתיים בקמח וערבוב עד הבלילה חלקה. הבלילה כפית למחבת springform, מתפשט באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
6
אופים עוגה עד שהיא מתחילה להתרחק מהצד של מחבת וקיסם עץ מוכנס במרכז יוצא נקי, 35 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
מחבתמחבת
7
תן לעוגה להתקרר במחבת על מתלה תיל במשך 10 דקות, ואז בזהירות להפעיל סכין דק סביב קצה העוגה ולהסיר את הצד של מחבת. הפוך עוגה על מתלה, ולאחר מכן להסיר את החלק התחתון של מחבת בזהירות לקלף את הנייר.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
סכיןסכין
מחבתמחבת
8
תן לעוגה להתקרר לחלוטין.
1
שלב את כל החומרים למעט מים קורנפלור בסיר כבד 2-3 ליטר ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות. להפחית את החום רותח, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד מופחת על 1 1/4 כוסות, 8 עד 10 דקות. מערבבים מים לתוך קורנפלור בקערה קטנה, ואז מערבבים לתוך מילוי אוכמניות ומרתיחים בעדינות, ערבוב, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
מילוי פאי אוכמניותמילוי פאי אוכמניות
עמילן תירסעמילן תירס
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
2
העברה לקערה וצינה, חשופה, עד קר.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
1
שלב את כל החומרים למעט מים קורנפלור בסיר כבד 2-3 ליטר ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות. להפחית את החום רותח, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד מופחת על 1 1/4 כוסות, 10 עד 12 דקות. מערבבים מים לתוך קורנפלור בקערה קטנה, ואז מערבבים לתוך מילוי פטל ומרתיחים בעדינות, ערבוב, 1 דקה. כוח מילוי דרך מסננת בסדר רשת גדולה לתוך קערה, גירוד התחתון של מסננת לשחרר עיסת לקערה. להשליך מוצקים מסננת. מילוי קר, חשוף, עד שקר.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
פטלפטל
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מסננתמסננת
קערהקערה
1
חותכים עוגה מקורר אופקית לתוך 3 שכבות אפילו עם סכין משונן ארוך (ראה הערות של טבחים לשיטה קלה). מחבת 9 אינץ ' springform עם 2 גיליונות חופפים של פלסטיק לעטוף, ומאפשר לתלות עודף על קצה. שים את השכבה התחתונה, לחתוך את הצד, במחבת.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
סכין משונןסכין משונן
מחבת Springformמחבת Springform
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
2
מורחים מילוי אוכמניות קר על העוגה באמצעות מרית אופסט, משאיר גבול 1/4 אינץ ' סביב קצה, ואז להקפיא עד המשרד, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מילוי פאי אוכמניותמילוי פאי אוכמניות
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
3
מעט לרכך גלידה במיקרוגל, ואז לגרוף חצי ממנו, רצוי תלתלים דקים שאתה יכול להניח על שכבת אוכמניות, בעדינות להפיץ אותו באופן שווה לקצה העוגה. החזר את שאר הגלידה למקפיא. שים שכבת עוגה באמצע על גבי גלידה, בעדינות לחיצה עליו, ולהפיץ פטל קר מילוי על עוגה, משאיר גבול 1/4 אינץ ' סביב קצה. להקפיא עוגה עד raspberry שכבת הוא מוצק, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניותאוכמניות
גלידהגלידה
פטלפטל
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
4
מעט לרכך את שאריות הגלידה, במידת הצורך, ולהתפשט באופן שווה על מילוי פטל לקצה העוגה. שים שכבת העוגה שנותרה על גבי גלידה, לחתוך בצד למטה, בעדינות להקיש אותו, ואז להקפיא עוגה, עטוף היטב פלסטיק, עד המשרד מאוד, 4 עד 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
פטלפטל
מורחיםמורחים
1
לנצח שמנת כבדה עם סוכר ' ממתקים ווניל בקערה עמוקה גדולה עם מיקסר חשמלי עד שהוא פשוט מחזיק פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
שמנת כבדהשמנת כבדה
ונילוניל
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
2
הסר בצד ובתחתית של מחבת קפיץ פלסטיק לקלף מעוגה. מניחים עוגה על צלחת הגשה שתתאים למקפיא.
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
3
מורחים כמה קצפת בשכבה דקה סביב הצד העליון של העוגה להקפיא עוגה עד הקרם הוא מוצק, על 30 דקות (בינתיים, לשמור על הנותרים קצפת קר במקרר).
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
מורחיםמורחים
קרםקרם
4
עוגת פרוסט עם קרם שנותר, משאיר מערבולות בשמנת על גבי כדי לעזור להחזיק פירות יער. להקפיא עד המשרד מאוד, לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירות יערפירות יער
קרםקרם
5
כדי לשרת, להעביר עוגה למקרר כדי לרכך, 30 דקות עד 1 שעה, ומקשטים עם פירות יער.
מרכיבים שתצטרך
פירות יערפירות יער
6
טבחים ' הערות:כדי להקל על חיתוך העוגה באופן שווה לתוך שלישים, להכניס קיסמים בצד העוגה לפחות 8 נקודות סביב המערכת (אופקית) כדי לסמן כל שכבה, ואז להחליק סכין משונן לאורך צמרות של קיסמים. העוגה יכולה להיות אפויה 4 ימים קדימה ושמרה בשקית פלסטיק גדולה resealable במקרר. סתימות אוכמניות ופטל יכול להתבצע 4 ימים קדימה, המשיך מקורר במיכל אטום. עוגת גלידה ניתן להרכיב ולשמור קפוא, עטוף היטב בניילון נצמד ורדיד לאחר הזיגוג התקשח, 3 ימים קדימה.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניותאוכמניות
גלידהגלידה
פטלפטל
ציפויציפוי
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
סכין משונןסכין משונן
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
קיסמיםקיסמים
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום

מרכיבים

1חתיכות טופי הית' בר1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה0חתיכות טופי הית' בראפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה5321 לב מפאלדי טרי אם אפשר12 אונקיות אוכמניות טריות12 אונקיות אוכמניות טריות791 לב מפאלדי טרי אם אפשרממתקים סוכרממתקים סוכר22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גססירופ תירס קלסירופ תירס קל1אוראו ממולאים כפוליםאפונה קפואהאפונה קפואה2חתיכות טופי הית' בראפונה קפואהאפונה קפואה2largesביצים, מחוממות בקליפות שלהם במים חמים במשך 5 דקותביצים, מחוממות בקליפות שלהם במים חמים במשך 5 דקות3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרה ועוד לאבקקמח לכל מטרה ועוד לאבק3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרקרם כבד צונןקרם כבד צונן1אוראו ממולאים כפוליםמיץ לימון טרימיץ לימון טרי2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמעורבב אוכמניות טריות ופטלמעורבב אוכמניות טריות ופטל7101 לב מפאלדי טרי אם אפשר12 אונקיות פטל טרי12 אונקיות פטל טרי0חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות791 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון2371 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמקל חמאה לא מלוחה, מרוכךמקל חמאה לא מלוחה, מרוכך1אוראו ממולאים כפוליםתמצית וניל טהורתמצית וניל טהור1בצל צהוב בינוני, קצוץ4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים1אוראו ממולאים כפוליםרצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת