עוגת גלידת אפרסק פקאן עם רוטב קרמל עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 43 גרם של שומן, וסך הכל 706 קלוריות. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם תמצית vanillan, חצאי פקאן, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו גלידת סנדלר אפרסק עם בורבון-קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 163°. חמאה 9 אינץ 'בקוטר מחבת springform עם 2 3/4 אינץ' - צדדים גבוהים.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים פירורי עוגיות וחמאה מומסת בקערה בינונית עד פירורים הם לחים באופן שווה. לחץ על פירור תערובת בחוזקה על החלק התחתון ו 1 אינץ ' עד הצדדים של מחבת מוכן.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (15-1/2 אונקיות) עוגיות אוראו, מרוסקות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
אופים עד הקרום מוגדר וזהב חיוור, על 15 דקות. מגניב לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
מערבבים סוכר ו 1/2 כוס מים בסיר בינוני כבד. מערבבים מעל חום בינוני-נמוך עד הסוכר מתמוסס. להגדיל את החום עד בינוני גבוה; להרתיח מבלי לערבב עד סירופ הוא צבע ענבר עמוק, מדי פעם צחצוח למטה הצדדים של מחבת עם מברשת מאפה רטובה מחבת מתערבלת, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
להתיז תמצית וניל
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
הסר מהחום. בהדרגה להוסיף קרם (תערובת יהיה בועות במרץ). מערבבים על אש נמוכה עד שכל פיסות קרמל להתמוסס ורוטב הוא חלק, על 1 דקה. מערבבים וניל.
מרכיבים שתצטרך
סיביות קרמל
דבש הדרים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
3
בואו לעמוד עד מגניב אבל עדיין pourable, על 1 שעה.
4
טפטוף 1/4 כוס מקורר רוטב קרמל על החלק התחתון של הקרום. להקפיא עד כרמל קובע, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים רגילים
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
5
מורחים גלידת ליטר 1 מעל קרמל בקרום.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
6
מפזרים אגוזי פקאן קצוצים על גלידה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות פקאן
זילוף בצורת לב
7
טפטוף 1/2 כוס רוטב קרמל על גלידה. להקפיא עד כרמל קובע, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים רגילים
זילוף בצורת לב
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
8
מורחים שאריות גלידה על פני. להקפיא עד העליון של העוגה הוא המשרד, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
9
מסדרים חצאי פקאן ב 3 מעגלים קונצנטריים סביב החלק העליון של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
כל ציפורן טחון, ג'ינג'ר ואגוז מוסקט
10
טפטוף 1/4 כוס רוטב קרמל על עוגה. להקפיא פאי עד קפוא מוצק, לפחות 4 שעות. (ניתן להכין 5 ימים קדימה. מכסים בחוזקה בנייר כסף; לשמור קפוא. כיסוי וצינה הנותרים רוטב קרמל.)
מרכיבים שתצטרך
מים רגילים
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
11
לחמם מחדש את רוטב הקרמל שנותר על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות.
גלידה בתפריט? נסה זיווג עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.