עוגת גלידה טירמיסו
עוגת גלידה טירמיסו היא מתכון ים תיכוני המגיש 12. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 256 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם מים, סוכר, פולי אספרסו טחונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. עם כפית ציון של 14% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת גלידת קינמון, עוגת גלידה תוצרת בית, ו עוגת גלידה ריבס ללא חלב (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן מעל חום בינוני, לשלב סוכר ומים. מביאים לרתיחה, ואז מסירים מחום ומערבבים באספרסו וליקר קפה.
לפצל את עוגת ספוג לשניים אופקית כדי להפוך שתי שכבות.
מניחים שכבה תחתונה בצלחת הגשה.
מברשת עם סירופ קפה 3/4 כוס.
מפזרים 2 כפות אספרסו טחון באופן שווה על פני השטח של עוגה. מקציפים את גלידת האספרסו עם חיבור ההנעה של מערבל חשמלי עד להפיץ.
מורחים על שכבת העוגה התחתונה.
מניחים את שכבת העוגה העליונה על הגלידה.
מברשת עם הנותרים סירופ קפה.
מקציפים את גלידת הקפה עד להתפשט.
מורחים את הגלידה על העוגה הקפואה, ומערבלים כדי להפוך את די. תחזיר את העוגה למקפיא עד שתהיה איתנה.