עוגת גלידה ליים ללא נטישה (ללא צורך במכונת גלידה)
עוגת גלידת ליים ללא נטישה (ללא צורך במכונת גלידה) עשויה להיות רק הקינוח שאתם מחפשים. והוא מספק כ 10 מנות . מנה אחת מכילה 282 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. גשו לסופר וקנו סוכר, חלב מרוכז, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו גלידת אבוקדו (לא נטישה), גלידת דלעת ללא נטישה, ו איך להכין גלידה ללא נטישה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 °F עם מתלה תנור בעמדה האמצעית. במעבד מזון, קרקרים עם סוכר ומלח עד שהם יוצרים אבקה דקה.
יוצקים חמאה ודופק עד פירורים להיות ארוחה גסה, גירוד למטה הצדדים של הקערה לפי הצורך.
להעביר פירורים לצלחת עוגה או מחבת טארט ולחץ לצדדים ונגד התחתון לעובי אפילו בכל רחבי. מקררים במשך 15 דקות, ואז אופים עד שהקרום מחשיך בצבע ומריח מעט מטורף, כ -15 דקות.
הסר מהתנור להתקרר לחלוטין, ולאחר מכן לאחסן במקפיא עד מוכן למלא עם גלידה.
עבור הגלידה: בקערת ערבוב בינונית, להקציף יחד מיץ ליים, גרידה, חלב מרוכז, ושמנת. מערבבים עד שהתערובת מתעבה, על 1 דקה, ומוסיפים מלח לפי הטעם.
יוצקים בסיס גלידה לתוך קרום העוגה, להפיץ אותו באופן שווה על פני עם מרית גומי, ואז להירגע במקפיא עד המשרד, 2-3 שעות.
בואו פאי לשבת על הדלפק במשך 5 דקות לפני ההגשה, ואז לקשט עם גרידת ליים ומגישים.