עוגת גלידה מוקה
עוגת גלידת Mochan עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 41 גרם של שומן, וסך הכל 645 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. אם יש לך קצפת, אבקת קקאו, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת שיש מוקה אגוזי לוז עם שמנת חמוצה מוקה גנאש, עוגת גלידה תוצרת בית, ו עוגת גלידת קינמון.
הוראות
מערבבים עוגיות במעבד עד טחון דק.
מוסיפים חמאה מומסת; תהליך עד פירורים הם לחים. לחץ על תערובת פירור על החלק התחתון של 9 אינץ 'בקוטר מחבת springform עם 2 3/4 אינץ' - צדדים גבוהים. להקפיא עד המשרד, כ -10 דקות.
מניחים גלידה בקערה גדולה. קוצצים דק פולי קפה במעבד.
מוסיפים לקערה עם גלידה; מערבבים עד היטב מעורבב.
העברת תערובת גלידה למחבת מצופה קרום. חלק עליון. מכסים בניילון נצמד. תקפא בן לילה.
מערבבים קצפת וניל בקערה גדולה אחרת. מנפים אבקת סוכר וקקאו מעל. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות עד פסגות רכות טופס.
מורחים תערובת על גבי עוגה. להקפיא עד הקרם מוגדר, לפחות 1 שעה. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. כיסוי; לשמור קפוא.)
מפזרים שבבי שוקולד מעל לעוגה. הפעל סכין בין הצדדים מחבת ועוגה כדי לשחרר.
הסר צדדים מחבת. באמצעות מרית מתכת קטנה או סכין, צדדים עוגה חלקה.
בואו עוגה לעמוד בטמפרטורת החדר מגניב 10 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
גלידה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "