עוגת גלידה מקרון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת גלידה Macaroon. והוא יספק כ 16 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 283 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. אם יש לכם חלבוני ביצה, שוקולד חצי מתוק של בייקר, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-50 דקות. מתכונים דומים: עוגת גלידה תוצרת בית, עוגת גלידת קינמון, ו עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה.
הוראות
Remove rim from 9-inch springform pan; cover bottom with parchment paper.
Combine 1 pkg. coconut, sugar, flour and egg whites. Stir in 1 oz. finely chopped chocolate; press onto bottom of springform pan.
Bake 20 min. or until center of crust is dry and edge is golden brown; cool completely. Meanwhile, spread remaining coconut onto bottom of 15x10x1-inch pan.
Bake 10 to 12 min. or until golden brown, stirring occasionally. Cool completely.
Reserve 2 Tbsp. toasted coconut; place remaining toasted coconut in large bowl. Finely chop 2-1/2 oz. of the remaining chocolate.
Add with ice cream to coconut in bowl; mix well. Attach rim to bottom of springform pan. Spoon ice cream mixture over crust. Freeze 4 hours or until firm.
Melt remaining 1/2 oz. chocolate; drizzle over dessert just before serving.
Sprinkle with reserved coconut.