עוגת גרניום בריח לימון
עוגת גרניום בריח לימון היא צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 661 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך חלב, ביצים, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוגת גרניום מבושמת, עוגיות גרניום בניחוח הדרים, ו עוגת ורד גרניום ויקטוריאנית.
הוראות
מעיל מחבת עוגה עגולה 9 אינץ ' עם ספריי בישול.
מניחים 6 או 7 עלי גרניום, בצד משעמם למעלה, בחלק התחתון של פאן; להפריש.
לטחון שנותר 2 או 3 עלים, ולהניח אותם בצד.
מקציפים חמאה וסוכר במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד רכות.
מוסיפים חלמונים, 1 בכל פעם, מכים עד מעורבב לאחר כל תוספת. מערבבים במיץ לימון.
מוסיפים חלב, ומכים במהירות נמוכה עד מעורבב. (הבלילה תיראה מקושקשת.)
מערבבים קמח ואבקת אפייה. בהדרגה להוסיף תערובת קמח לתערובת חמאה, פועם במהירות נמוכה עד מעורבב. מערבבים בגרידת לימון ועלים טחונים.
הכה את החלבונים עד פסגות רכות טופס; לקפל בעדינות לתוך הבלילה.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים ב 350 במשך 1 שעה ו 20 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת על מתלה תיל 30 דקות. הפוך כדי להסיר עוגה; מגניב לחלוטין על מתלה חוט. אבק עם אבקת סוכר.