עוגת דאקירי תות
עוגת דאקירי תות היא חלב חינם ומספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 281 קלוריות. זה עובד טוב כמו קינוח. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. אם יש לך קליפת ליים, תותים, בטי עשירה & קרם וניל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 12% וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת דאקירי תות, עוגת דאקירי בטעם תות-בננה, ו עוגת דקירי בטעם תות-ליים.
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבת כהה או לא דביקה). שמן תחתון רק של מחבת 13x9 אינץ ' וקמח קל, או לרסס עם תרסיס אפייה עם קמח. בקערה גדולה, לנצח מרכיבים עוגה עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה 30 שניות, ואז במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם.
אופים 35 עד 40 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
מערבבים יחד מרכיבים זיגוג סיד.
מורחים ציפוי באופן שווה על עוגה. חנות מכוסה באופן רופף בטמפרטורת החדר. ממש לפני ההגשה, חותכים כל תות לשניים, משאירים עלים.
מקשטים עוגה עם חצאי תות. חנות מכוסה באופן רופף במקרר.