לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו עוגת דבש-תפוח-שקדים. מנה אחת מכילה 1062 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 69 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו ביצים, חלבונים, סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 26%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגת שקדים דבש, עוגת דבש-שקדים ללא קמח, ו עוגת קרמל שקדים דבש (מתכונים דומים).
הוראות
1
הקציפו את החלבונים והסוכר בקערה חסינת חום המונחת מעל סיר מים רותחים (אל תתנו לקערה לגעת במים) עד שהתערובת חמה והסוכר מתמוסס, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סיגליות
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
כפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
מוציאים את הקערה מהתבנית ומקציפים במיקסר במהירות בינונית-גבוהה עד שנוצרות פסגות נוקשות ומבריקות, 6 עד 8 דקות. מקציפים פנימה את תמצית השקדים ואז מקציפים פנימה את החמאה כמה חתיכות בכל פעם. המשך להכות עד שהציפוי חלק, 1 עד 2 דקות. (אל תדאג אם התערובת נראית מופרדת בהתחלה; המשך להכות והיא תתאחד.)
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלי
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הרכיבו את העוגה: הביאו את הדבש ו -2 כפות מים לרתיחה עדינה בסיר קטן על אש בינונית; תן להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
כפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
מניחים שכבת עוגה 1 על מגש; מברישים במחצית מתערובת הדבש ומורחים מעל את חמאת התפוחים ועוצרים בערך 1/2 אינץ ' מהקצה. למעלה עם שכבת העוגה השנייה ולחץ כלפי מטה בעדינות; מברישים בתערובת הדבש שנותרה. מכסים את כל העוגה עם הכפור ומעליהם שקדים פרוסים.
מרכיבים שתצטרך
שקדים פרוסים
חמאת תפוחים
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
5
מחממים את התנור ל -350 מעלות פ. חמאה שתי תבניות עוגה עגולות בגודל 9 אינץ ' ומרפדים את התחתית בנייר אפייה; חמאה את הקלף ואבק את התבניות בקמח, הקשה על העודפים.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
קיצור טבעי
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
6
להקציף 3 כוסות קמח, אבקת האפייה והמלח בקערה עד לאיחוד. מקציפים 2 מקלות חמאה והסוכר בקערה גדולה עם מיקסר במהירות בינונית-גבוהה עד לקבלת אור ותפוח, כ -3 דקות. הפחיתו את מהירות המיקסר לבינונית; מקציפים פנימה את הביצים, אחת אחת, מגרדים את הקערה לפי הצורך. מקציפים פנימה את הווניל. (התערובת עשויה להיראות מופרדת בשלב זה.)
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה
סוכריות פרוסות Necco
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
קיצור טבעי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
תערובת עוגה טבעית באריזה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
7
מערבבים 1/2 כוס מים עם השמנת בכוס מדידה נוזלית או בקערה. מקציפים את תערובת הקמח לתערובת החמאה ב -3 מנות, לסירוגין עם תערובת השמנת, מתחילים ומסתיימים בקמח, עד לקבלת מרקם חלק בלבד.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
קיצור טבעי
כפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
8
מחלקים את הבלילה בין המחבתות המוכנות.
9
אופים עד שהעוגות מזהיבות קלות מעל והמרכזים קופצים לאחור בלחיצה, 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
10
מעבירים למדפים ומניחים להתקרר 10 דקות, ואז מעבירים סכין סביב קצה המחבתות והופכים את העוגות אל המדפים להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומים
11
הסר את הקלף. חתוך את החלק העליון של העוגות עם סכין משוננת ארוכה כדי להפוך אותם ברמה, אם תרצה.