קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות3
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
אירועים4 ביולי
מגזין

עוגת דגל אמריקה

עוגת דגל אמריקה
עוגת הדגל האמריקאי עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1557 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 55 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו ביצים, תמצית ונילן, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ רציני אוכל יש 285 אוהדים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת דגל אמריקה, עוגת עוגיות הדגל האמריקאי, ו עוגת דגל אמריקאי (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב מרכז וחימום מראש תנור ל 350°f. גריז וקמח תחתית וצדדים של שלושה מחבתות עוגה 6 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
להפריד את הביצים, לשים את הלבנים בקערה בינונית אחת ואת החלמונים באחרת.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים חצי מהסוכר לכל קערה. היכו את החלבונים עד שהם יוצרים פסגות נוקשות; היכו את חלמוני הביצה עד שהם צהובים עבים וחיוורים בצבע. בעדינות לקפל את תערובת ביצה קשה לתוך תערובת חלמון.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מקציפים את הקמח לתערובת הביצים, ואז מוסיפים את החמאה המומסת. להפריד את הבלילה לשלוש קערות קטנות יותר. גוון חלק אחד כחול; חלק אחד אדום; השאר את המישור השלישי (לבן).
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
5
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות עוגה מוכן ואופים עד בודק עוגה יוצא נקי כאשר מוכנס במרכז העוגות, 12 עד 18 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
בואו להתקרר במחבתות במשך כ 10-15 דקות, ולאחר מכן להסיר מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
7
העברה למקרר במשך 20 דקות.
8
בינתיים, להכין ציפוי. בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט, חמאת שמנת עד חלקה מאוד, על 3 דקות במהירות גבוהה. צמצם את המהירות לנמוך והוסף כ-3 כוסות סוכר של ממתקים. המשך להכות במהירות נמוכה עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
עצור כדי לגרד את הצדדים של הקערה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
תוסיף וניל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
11
מוסיפים את הסוכר שנותר מהממתקים, לאט לאט, עד להגעת העקביות המתפשטת הרצויה. אם הציפוי מקבל עבה מדי, מערבבים בחלב או שמנת כדי לדלל אותו. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
12
הסר את העוגות מהמקרר. חותכים את העוגות הלבנות והאדומות אופקית בשליש לאורכו (זה יהיה עבור "פסים" על הדגל). אם אתה מוצא את זה קשה מדי לחתוך את השכבות לשלישים, אתה יכול לחתוך כל עוגה במחצית לאורכו; יהיה לך רק פחות, שכבות עבות במוצר הסופי שלך.
13
הנח את אחת השכבות האדומות על צלחת ההגשה שלך. קל פרוסט העליון. לדבוק באחת השכבות הלבנות על גבי שכבה זו. קל פרוסט העליון של שכבה זו.
14
חזור על שלב זה עם שתי שכבות נוספות, כך שיש לך ארבע שכבות בסך הכל התאספו (מלמטה למעלה, אדום-לבן-אדום-לבן). דלג על שלב זה אם יש לך רק שני כל אחת מהשכבות הלבנות והאדומות.
15
באמצעות מעגל 3 אינץ 'עשוי קלף כמדריך, לחתוך מעגל 3 אינץ' מתוך מרכז העוגה הכחולה. אתה צריך בסופו של דבר עם " o " בצורת שכבת עוגה.
16
מניחים את שכבת העוגה " O " על גבי שכבות לבן ואדום מוערמים.
17
קל כפור את החלק העליון של השכבה האדומה הנותרת, לדבוק בשכבה הלבנה הנותרת על גבי זה. באמצעות אותו מעגל קלף, לגזור סיבוב שלושה אינץ ' ממרכז מחסנית שתי שכבות זה.
18
מניחים במרכז שכבת "O" הכחולה.
19
החל מעיל דק של ציפוי על העוגה, ולאחר מכן במקום במקרר עד המשרד, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
20
הסר מהמקרר וכפור בכל רחבי עם הציפוי שנותר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס