קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת דובדבן כהה

עוגת דובדבן כהה
אם יש לכם קורנפלור, קמח עוגה, קמח מאפה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו עוגת שוקולד מריר שמנת חמוצה דובדבן-פחמימות נמוכות וללא גלוטן, עוגת שוקולד מריר, ו עוגת שוקולד מריר אוכמניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב סוכר ו קורנפלור בסיר שאינו מגיב בינוני (ראה הערה). מערבבים דובדבנים, קירש (או מיץ תפוזים), גרידת לימון ותמצית שקדים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד התערובת נראית כמו ריבה עבה מאוד צמצם כ 1 כוס, 5 עד 7 minutes.To הכן עוגה: לנפות קמח עוגה, קמח מחיטה מלאה, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח לקערה בינונית. מקציפים סוכר, חמאה ושמן בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי על נמוך, ולאחר מכן במהירות בינונית, עד מאוד קל ורך, על 1 1/2 דקות, גירוד הצדדים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
קמח עוגהקמח עוגה
תמצית שקדיםתמצית שקדים
עמילן תירסעמילן תירס
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
גרידת לימוןגרידת לימון
דובדבניםדובדבנים
חמאהחמאה
קירשהקירשה
סוכרסוכר
מלחמלח
ריבהריבה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
2
מוסיפים חצי היוגורט ומכים עד חלקה מאוד. עם המיקסר על מהירות נמוכה, לנצח במחצית החומרים היבשים עד incorporated. לנצח את היוגורט הנותר, ביצים, וניל ושקדים תמצית עד בשילוב, גירוד הצדדים לפי הצורך. מערבבים את שאר החומרים יבשים רק עד incorporated.כפית חצי נדיב של הבלילה למחבת מוכנה, מתפשט לקצוות. כפית את תערובת הדובדבן על הבלילה. למעלה עם הבלילה הנותרת. משמנים סכין חמאה ומערבלים אותו אנכית דרך הבלילה והדובדבנים.
מרכיבים שתצטרך
תמצית שקדיםתמצית שקדים
דובדבניםדובדבנים
ונילוניל
חמאהחמאה
יוגורטיוגורט
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
סכין חמאהסכין חמאה
בלנדרבלנדר
מחבתמחבת
3
אופים את העוגה עד שקיסם שיניים מוכנס בחלק העבה ביותר יוצא ללא פירורים נצמדים אליו והקפיצים העליונים בחזרה כאשר נלחץ קלות, 50 עד 65 דקות. (מחבתות מתכת בצבע כהה בדרך כלל לאפות עוגות מהר יותר מאשר מחבתות מתכת בצבע בהיר או מבריק.)
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
4
להעביר את המחבת למתלה תיל ולתת לעמוד עד העוגה מקורר לחלוטין, על 1 1/2 שעות. בזהירות רבה להפעיל סכין סביב הקצוות ואת הצינור במרכז כדי לשחרר את העוגה מן הצדדים והתחתון. ראפ המחבת בחדות על הדלפק כמה פעמים כדי לשחרר לחלוטין. הפוך את המחבת על צלחת הגשה והחלק את העוגה החוצה. אבק העליון עם סוכר ' ממתקים לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
סכיןסכין
מחבתמחבת

מרכיבים

0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי1אוראו ממולאים כפוליםשמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי3לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים3קרום: פירורי קרקר גרהםחמאה, מעט מרוכךחמאה, מעט מרוכך3941 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח עוגהקמח עוגה3קרום: פירורי קרקר גרהם8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)סוכר ממתקים, לקישוטסוכר ממתקים, לקישוט2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)אפונה קפואהאפונה קפואה2larges(חלקית &)(חלקית &)2961 לב מפאלדי טרי אם אפשרוניל ללא שומן, או יוגורט לימוןוניל ללא שומן, או יוגורט לימון1אוראו ממולאים כפוליםגרידת לימון מגוררת טריגרידת לימון מגוררת טרי2קרום: פירורי קרקר גרהםקירש, (ראה הערה) או מיץ תפוזיםקירש, (ראה הערה) או מיץ תפוזים1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק591 לב מפאלדי טרי אם אפשרתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרדובדבנים מתוקים טריים או קפואים (מופשרים; ראה קצה) כהים, מגולענים וקצוץ גסדובדבנים מתוקים טריים או קפואים (מופשרים; ראה קצה) כהים, מגולענים וקצוץ גס3לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח מאפה מחיטה מלאהקמח מאפה מחיטה מלאה