עוגת דובדבן-נקטרינה הפוכה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל דובדבן נקטרינה הפוך עוגה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 271 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו תמצית שקדים, קמח, מיץ לימון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 25%. מתכונים דומים: עוגת דובדבנים עם נקטרינה הפוכה, עוגת נקטרינה הפוכה, ו נקטרינה הפוך עוגה.
הוראות
תחתית מעיל של מחבת עוגה עגולה 9 אינץ ' עם מרגרינה מומסת.
מפזרים סוכר חום על מרגרינה.
מקום 1 דובדבן במרכז פאן; לארגן דובדבנים הנותרים סביב קצה המחבת.
מערבבים נקטרינות ומיץ לימון; לזרוק היטב. מסדרים פרוסות נקטרינה spokelike, עובד ממרכז דובדבן לקצה דובדבנים.
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, שקדים, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח בקערה. מקציפים 2/3 כוס סוכר מגורען ו 1/4 כוס מרגרינה במהירות בינונית של מערבל עד היטב מעורבב.
הוסף תמציות וביצה; הכה היטב.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת מוקרמת לסירוגין עם חלב חמאה, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח; מכים היטב לאחר כל תוספת. לאט לאט לשפוך הבלילה על פירות.
אופים ב 350 במשך 45 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת 5 דקות על מתלה תיל. לשחרר את העוגה מן הצדדים של מחבת באמצעות מרית מתכת צרה. הפוך על צלחת עוגה; לחתוך טריזים.