עוגת דובדבנים
עוגת הדובדבן המתכון יכול לספק את התשוקה הסקוטית שלך בערך 45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 752 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 55 גרם שומן. גשו לסופר וקנו קרם כבד, ברנדי, ליידיפינגרס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: עוגת דובדבנים, עוגת קרם דובדבנים, ו עוגת דובדבנים ואוכמניות.
הוראות
בסיר בינוני, לשלב את הדובדבנים וברנדי. מביאים לרתיחה ומבשלים עד הדובדבנים רכים אבל עדיין מחזיקים את הצורה שלהם, על 7 דקות.
הסר מחום וקריר לטמפרטורת החדר. בינתיים, עם מיקסר חשמלי, לנצח את גבינת שמנת עד חלקה.
מוסיפים את השמנת והסוכר הכבדים ומערבבים במהירות נמוכה כדי לשלב. להגביר את המהירות ואת השוט עד פסגות המשרד טופס.
מניחים 6 ladyfingers בתחתית קערה 2 1/2 ליטר. למעלה עם חצי הדובדבנים והמיצים שלהם, 1/4 כוס של השקדים, 1/4 כוס השוקולד, וחצי תערובת הקרם. המשך לשכבה עם שאר החומרים. מקררים, מכוסים, במשך 3 שעות או עד סט. מחלקים בין קערות בודדות.