עוגת דובדבנים II
וזה לא כזה אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת דובדבנים, ברים תוצרת בית עוגת דובדבנים עם זיגוג גבינת שמנת, ו פיצה דובדבנים Crostata Dolce (פאי שרי ריקוטה) עם רוטב דובדבן פורט.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). קו צלחת פאי 9 אינץ ' עם מאפה.
מערבבים את הסוכר, הקמח והמלח; לזרוק עם הדובדבנים, ערבוב היטב.
יוצקים את מילוי הדובדבן לתוך קליפת העוגה, ולנקד עם חמאה.
לארוג רצועות מאפה לתוך הסריג העליון.
מניחים את העוגה על תבנית אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש עד המילוי מבעבע והקרום הוא חום זהוב, כ 40 דקות. מגניב על מתלה תיל.