קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת דובדבנים II

עוגת דובדבנים II
וזה לא כזה אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת דובדבנים, ברים תוצרת בית עוגת דובדבנים עם זיגוג גבינת שמנת, ו פיצה דובדבנים Crostata Dolce (פאי שרי ריקוטה) עם רוטב דובדבן פורט.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). קו צלחת פאי 9 אינץ ' עם מאפה.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מערבבים את הסוכר, הקמח והמלח; לזרוק עם הדובדבנים, ערבוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
3
יוצקים את מילוי הדובדבן לתוך קליפת העוגה, ולנקד עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
4
לארוג רצועות מאפה לתוך הסריג העליון.
5
מניחים את העוגה על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
אופים בתנור שחומם מראש עד המילוי מבעבע והקרום הוא חום זהוב, כ 40 דקות. מגניב על מתלה תיל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד