עוגת דובדבנים IV
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פאי דובדבנים IV. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 547 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קיצור, קמח, קורנפלור ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: עוגת דובדבנים, ברים תוצרת בית עוגת דובדבנים עם זיגוג גבינת שמנת, ו פיצה דובדבנים Crostata Dolce (פאי שרי ריקוטה) עם רוטב דובדבן פורט.
הוראות
בקערה גדולה, לשלב קמח ומלח.
חותכים את קיצור עד אפונה בגודל. מערבבים במים עד שהתערובת יוצרת כדור. מחלקים בצק לשניים וצורה לכדורים. לעטוף פלסטיק להכניס למקרר במשך 4 שעות או לילה.
לגלגל כדור אחד החוצה כדי להתאים צלחת עוגה 9 אינץ'.
מניחים את הקרום התחתון בצלחת עוגה.
מרדדים את הקרום העליון ולהניח בצד.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C.) בסיר, לשלב דובדבנים, סוכר עמילן תירס.
בואו לשבת במשך כ -10 דקות. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ערבוב כל הזמן. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 5 דקות או עד המיצים להתעבות ולהיות שקוף.
הסר מהחום ומערבבים את תמצית החמאה והשקדים.
מערבבים היטב ויוצקים לתוך קליפת עוגה. מכסים עם קרום העליון, חותכים קצוות חותם, וחותכים בצק עודף. הפוך כמה חריצים קטנים בחלק העליון כדי לאפשר קיטור לברוח.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 עד 55 דקות, או עד הקרום הוא חום זהוב.