עוגת דובדבנים-ברי
פאי דובדבנים יכול להיות הקינוח שאתם מחפשים. והוא מספק כ 10 מנות . מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 395 קלוריות. לך לחנות ותביא חומץ יין, דובדבנים, פטל ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. עם כפית ציון של 21% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת דובדבנים, ברים תוצרת בית עוגת דובדבנים עם זיגוג גבינת שמנת, ו עוגת דובדבנים עליזה של טום (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון, דופק את הקמח והמלח.
מוסיפים את החמאה הצוננת ואת הדופק עד שהוא בגודל של אפונה קטנה.
מוסיפים את החמאה הקפואה ואת הדופק עד שהוא בגודל של אפונה קטנה.
לטפטף את תערובת החומץ על תערובת הקמח. דופק רק עד שהבצק מתחיל להתאחד. הפוך על משטח מקומח קלות ללוש בעדינות כדי ליצור בצק חלק. מחלקים את הבצק לשניים ולשטח ל 2 דיסקים. לעטוף פלסטיק לקרר עד המשרד, לפחות 2 שעות.
על משטח מקומח קל, לגלגל דיסק אחד של בצק לסיבוב 12 אינץ', 1/8 אינץ ' עבה.
העברה לצלחת עוגת מתכת 10 אינץ ' להקפיא במשך 20 דקות.
מרדדים את הבצק הנותר 1/8 אינץ ' עבה.
מעבירים לתבנית אפייה ומקפיאים במשך 20 דקות.
בקערה קטנה, להקציף 1 כוס סוכר עם טפיוקה ומלח. בקערה אחרת, לזרוק את הדובדבנים עם פטל אוכמניות.
מפזרים את תערובת הסוכר ולזרוק בעדינות.
מערבבים את הקמח ואת הנותרים 1 כפית סוכר.
מפזרים את הקרום; הקש על עודף. כפית את המילוי לתוך הקרום.
באמצעות גלגל מאפה מחורץ, לחתוך את הבצק הנותר לרצועות 3/4 אינץ ' רחב. מסדרים את הרצועות על פני העוגה בתבנית סריג. לקצץ את רצועות התלויות עד 1/2 אינץ ' ולחץ אותם על הקרום. צבטו את הטבעת בין אצבעותיכם כדי לחליל אותה. להקפיא את העוגה במשך 1 שעה.
מברישים את השמנת מעל קרום הסריג והשפה ומפזרים סוכר.
אופים בשליש העליון של התנור במשך 1 שעה, או עד הקרום הוא משחי עשיר ואת המילוי מתחיל לבעבע. במידת הצורך, מכסים את העוגה בנייר כסף במשך 10 הדקות האחרונות של אפייה.
בואו להתקרר על מדף עד חם לפני ההגשה.