עוגת דובדבנים ג'ובילי גלידה
עוגת דובדבנים ג'ובילי היא עוגת גלידה צמחוני קינוח. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 308 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר, דבש, פירורי קרקר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מושלם עבור קיץ. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו דובדבנים חגיגי גלידת Parfaits, עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, ו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בסיר בינוני. מביאים לרתיחה; לבשל 2 דקות או עד עבה, ערבוב כל הזמן. מגניב לגמרי.
מערבבים חמאה ודבש בקערה בינונית.
הוסף פירורי קרקר גרהם, ערבוב להתמזג. הקש תערובת לתוך הצדדים התחתון ומעלה של צלחת עוגה 9 אינץ'.
אופים ב 375 במשך 8 דקות. מגניב לגמרי.
מניחים 1/2 כוס מקורר תערובת דובדבן במעבד מזון; תהליך עד חלקה.
מניחים את תערובת הדובדבן הנותרת במיכל אטום; כיסוי וצינה.
מניחים גלידה מרוכך בקערה גדולה, ומכים עם מיקסר במהירות בינונית עד חלקה.
מוסיפים תערובת דובדבן מחית, בעדינות לקפל כדי להשיג דפוס מערבולת. תערובת כפית לתוך קרום מקורר. לכסות ולהקפיא 4 שעות או עד המשרד. למעלה עם רוטב דובדבן שמור רק לפני ההגשה.