קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת דובדבנים וקרם קוקוס

עוגת דובדבנים וקרם קוקוס
דובדבן וקרם קוקוס טארט הוא צמחוני קינוח. והוא יספק כ 10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 344 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חלמונים ביצה, מים, קורנפלור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו טארט דובדבנים & קוקוס חלב קרטיבים, דבש טארט דובדבן מזוגג סלמון עם סלסה דובדבן טארט כפרי, ו עוגת קצפת דובדבנים עוגת טארט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים קמח, סוכר ומלח במעבד מזון. דופק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מוסיפים חמאה ודופק עד החמאה היא חתיכות אפונה בגודל.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
3
שלב מים תמצית וניל טפטוף מעל התערובת. דופק לשלב עד התערובת דומה פירורים גס – זה לא צריך להיות משולב במלואו לתוך כדור.להפוך את התערובת על חתיכת פלסטיק לעטוף וליצור דיסק בעובי 1 אינץ'. אם יש לך בעיה לעשות את זה מקל יחד להוסיף עוד כמה טיפות מים. לעטוף בצק ומקרר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
מרדדים בצק על משטח מקומח קלות לסיבוב 10 אינץ '(כדי להתאים מחבת טארט עגול 9 אינץ'), או כדי להתאים מחבת טארט מלבני 4 אינץ 'x 13 אינץ'. הקלו על הבצק לתוך המחבת ולחצו לצדדים כדי ליצור.מחבת צ ' יל עם בצק במקרר בעת חימום התנור ל 375 מעלות F. קו הבצק בנייר כסף ולמלא עם משקולות עוגה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
אופים קרום טארט במשך 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
הסר את רדיד ואופים עד הזהב, 12 עד 15 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1
שלב 3/4 כוס (172 גרם) של חלב קוקוס עם 2 כפות (30 גרם) של סוכר בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
חום על התנור על חום בינוני עד הסוכר הוא מומס בועות להופיע על קצה המחבת.בינתיים, לטאטא יחד את חלמונים ביצה 3 כפות (44g) סוכר בקערה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
לטאטא את עמילן התירס שנותר 1/4 כוס (46 גרם) חלב קוקוס בקערה קטנה ולאחר מכן להוסיף לתערובת חלמון הביצה, לטאטא לשלב.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מורחים את שרי הדובדבן באופן שווה על החלק התחתון של קליפת הטארט.כפית את הקרם מאפה על גבי השימורים ולהפיץ באופן שווה. ממלאים את קליפת הטארט ממש מתחת לראש; ייתכן שיש לך קצת קרם מאפה שנשאר.שטוף את הדובדבנים, וחתוך לשניים. מסדרים חצאי דובדבנים על גבי קרם מאפה.
מרכיבים שתצטרך
ריבת דובדבניםריבת דובדבנים
קרם מאפהקרם מאפה
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
2
מגישים באופן מיידי.