קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת דובדבנים טרייה עם רמז של קינמון

עוגת דובדבנים טרייה עם רמז של קינמון
אם יש לכם קמח העלאת עצמי, חמאה, סוכר גלגלית זהוב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וואפלים קלויים שיבולת שועל עם רמז של קינמון, עוגת אגוז עם רמז רוזמרין, ו קינמון-דובדבן עוגת קפה דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מחממים התנור כדי מאוורר 160c / קונבנציונאלי 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
גריז קו בסיס 20 ס "מ עוגה עגולה פח, על 5 ס" מ עמוק. לנפות את הקמח, קינמון וגלגל סוכר לקערה. הפוך באר במרכז ולהוסיף את הביצה, חלב וחמאה מומסת, ולאחר מכן לשלב עם כף עץ או מקציף חשמלי. מקציפים היטב לעשות תערובת עבה, חלקה. כף לתוך הפח ולהתפשט באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
גלגלית סוכרגלגלית סוכר
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
הסר את הגבעולים והאבנים מן הדובדבנים, באמצעות pitter אם יש לך אחד כדי לשמור על הפרי כולו. פזר את הדובדבנים על התערובת ולחץ אותם בעדינות פנימה.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
4
כדי להפוך את ציפוי, להטות את כל החומרים לתוך קערה. לשפשף את החמאה עם האצבעות שלך כדי להפוך תערובת פירור דמוי, ואז לעבוד את התערובת עד שהוא מגיע יחד חתיכות אפונה. לפזר את ציפוי על הדובדבנים.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
אופים במשך 30-35 דקות עד שיפוד דחף לתוך המרכז יוצא נקי. להשאיר את הפח עד מגניב מספיק כדי להתמודד, ואז להפעיל סכין סביב הקצה, להסיר את העוגה מהפח ולהשאיר על מתלה חוט עד קר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
לפיקניק, להפוך את העוגה עד 24 שעות קדימה ולהחזיר אותו לפח נקי כאשר קר. אבק בנדיבות עם סוכר הדובדבן, ולאחר מכן לעטוף בסרט נצמד או לסכל.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

העוגה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "