עוגת דובדבנים טרייה עם רמז של קינמון
אם יש לכם קמח העלאת עצמי, חמאה, סוכר גלגלית זהוב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וואפלים קלויים שיבולת שועל עם רמז של קינמון, עוגת אגוז עם רמז רוזמרין, ו קינמון-דובדבן עוגת קפה דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מחממים התנור כדי מאוורר 160c / קונבנציונאלי 180c / גז
גריז קו בסיס 20 ס "מ עוגה עגולה פח, על 5 ס" מ עמוק. לנפות את הקמח, קינמון וגלגל סוכר לקערה. הפוך באר במרכז ולהוסיף את הביצה, חלב וחמאה מומסת, ולאחר מכן לשלב עם כף עץ או מקציף חשמלי. מקציפים היטב לעשות תערובת עבה, חלקה. כף לתוך הפח ולהתפשט באופן שווה.
הסר את הגבעולים והאבנים מן הדובדבנים, באמצעות pitter אם יש לך אחד כדי לשמור על הפרי כולו. פזר את הדובדבנים על התערובת ולחץ אותם בעדינות פנימה.
כדי להפוך את ציפוי, להטות את כל החומרים לתוך קערה. לשפשף את החמאה עם האצבעות שלך כדי להפוך תערובת פירור דמוי, ואז לעבוד את התערובת עד שהוא מגיע יחד חתיכות אפונה. לפזר את ציפוי על הדובדבנים.
אופים במשך 30-35 דקות עד שיפוד דחף לתוך המרכז יוצא נקי. להשאיר את הפח עד מגניב מספיק כדי להתמודד, ואז להפעיל סכין סביב הקצה, להסיר את העוגה מהפח ולהשאיר על מתלה חוט עד קר לחלוטין.
לפיקניק, להפוך את העוגה עד 24 שעות קדימה ולהחזיר אותו לפח נקי כאשר קר. אבק בנדיבות עם סוכר הדובדבן, ולאחר מכן לעטוף בסרט נצמד או לסכל.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
העוגה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "