קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת דובדבנים לחג

עוגת דובדבנים לחג
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו פאי דובדבנים לחג. מתכון זה מכין 8 מנות עם 384 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-14 היו אומרים שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו סוכר, סוכר חום, מילוי פאי דובדבנים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 28%, וזה לא כל כך מרהיב. נסו פיצה דובדבן קרוסטטה דולצ'ה (פאי ריקוטה דובדבן) עם רוטב דובדבן פורט, חג דובדבן גבינה דנית, ו חג ים: פאדג'שוקולד דובדבן עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות צלזיוס (220 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מקציפים בקערה את הקמח, הסוכר הלבן, הסוכר החום, אגוז המוסקט והמלח.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
חותכים את החמאה המרוככת לתערובת הקמח בעזרת בלנדר מאפה עד לקבלת פירורים; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
אופים את קרום העוגה בתנור שחומם מראש למשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
מוציאים מהתנור; מנמיכים את טמפרטורת התנור ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
6
מערבבים יחד את מילוי פאי הדובדבן והקינמון.
מרכיבים שתצטרך
מילוי פאי דובדבניםמילוי פאי דובדבנים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
7
יוצקים לתוך קרום העוגה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
8
מפזרים ציפוי פירורים מעל הפשטידה ואז מפזרים את השקדים הפרוסים.
מרכיבים שתצטרך
שקדים פרוסיםשקדים פרוסים
9
אופים בתנור שחומם מראש עד שתוספת הפירורים משחימה קלות, כ-45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
10
מגישים חם.

יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce

וין סנטו, קציר מאוחר ריזלינג ולמברוסקו דולצ ' ה הם הבחירות המובילות שלי לפאי. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. יין אחד שתוכלו לנסות הוא בקבוק זוהר וינטג ' דום פריניון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 279 דולר.
דום פריניון בציר זוהר בקבוק
דום פריניון בציר זוהר בקבוק
הוא פתיחת זר מורכב ומואר,שילוב של פרחים לבנים, פירות הדר ואבן. ההשפעה הכוללת משופרת על ידי רעננות של אניס ונענע כתוש. הניחוחות הסופיים שמציע היין מתחילים להראות תווים חריפים, עציים וקלויים. לאחר תקופה ארוכה של רתיעה, היין סוף סוף נפתח. יש איזון מלא בין האף לחיך. אופיו הדק, המינימליסטי, הטהור, הגוון והאתלטי מתבטא כעת גם בחום. הפרי בולט וברור. החומציות האופיינית של הבציר משולבת להפליא. ההתמדה שלו היא בעיקר ארומטית, אפורה, מעושנת ומבטיחה מאוד.היין נהנה מדואליות: חום ורעננות, זיווגי בשר ויוד, מבושל וגולמי. תבלינים משפרים ומדגישים את התסיסה של 2008 וצופפים את היין. דום פפריניון אוהב חוויות שובבות: אמנות קולינרית, טקסטורות ועניינים.