עוגת דובדבנים לחג
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו פאי דובדבנים לחג. מתכון זה מכין 8 מנות עם 384 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-14 היו אומרים שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו סוכר, סוכר חום, מילוי פאי דובדבנים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 28%, וזה לא כל כך מרהיב. נסו פיצה דובדבן קרוסטטה דולצ'ה (פאי ריקוטה דובדבן) עם רוטב דובדבן פורט, חג דובדבן גבינה דנית, ו חג ים: פאדג'שוקולד דובדבן עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות צלזיוס (220 מעלות צלזיוס).
מקציפים בקערה את הקמח, הסוכר הלבן, הסוכר החום, אגוז המוסקט והמלח.
חותכים את החמאה המרוככת לתערובת הקמח בעזרת בלנדר מאפה עד לקבלת פירורים; מניחים בצד.
אופים את קרום העוגה בתנור שחומם מראש למשך 10 דקות.
מוציאים מהתנור; מנמיכים את טמפרטורת התנור ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מערבבים יחד את מילוי פאי הדובדבן והקינמון.
יוצקים לתוך קרום העוגה מוכן.
מפזרים ציפוי פירורים מעל הפשטידה ואז מפזרים את השקדים הפרוסים.
אופים בתנור שחומם מראש עד שתוספת הפירורים משחימה קלות, כ-45 דקות.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
וין סנטו, קציר מאוחר ריזלינג ולמברוסקו דולצ ' ה הם הבחירות המובילות שלי לפאי. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. יין אחד שתוכלו לנסות הוא בקבוק זוהר וינטג ' דום פריניון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 279 דולר.
![דום פריניון בציר זוהר בקבוק]()
דום פריניון בציר זוהר בקבוק
הוא פתיחת זר מורכב ומואר,שילוב של פרחים לבנים, פירות הדר ואבן. ההשפעה הכוללת משופרת על ידי רעננות של אניס ונענע כתוש. הניחוחות הסופיים שמציע היין מתחילים להראות תווים חריפים, עציים וקלויים. לאחר תקופה ארוכה של רתיעה, היין סוף סוף נפתח. יש איזון מלא בין האף לחיך. אופיו הדק, המינימליסטי, הטהור, הגוון והאתלטי מתבטא כעת גם בחום. הפרי בולט וברור. החומציות האופיינית של הבציר משולבת להפליא. ההתמדה שלו היא בעיקר ארומטית, אפורה, מעושנת ומבטיחה מאוד.היין נהנה מדואליות: חום ורעננות, זיווגי בשר ויוד, מבושל וגולמי. תבלינים משפרים ומדגישים את התסיסה של 2008 וצופפים את היין. דום פפריניון אוהב חוויות שובבות: אמנות קולינרית, טקסטורות ועניינים.